Općenito > Oprema

ebay kacige

<< < (3/11) > >>

Nyzvo:
pise ti tam shipping i odaberes croatia i vidis kolko ti je postarina

sqt_driver:
da jedino u slucaju da ti pise u kutu na slici crveni znak na kojem je free shipping to ti je besplatna dostava, a nekad je samo za npr tu zemlju besplatna.

kad kliknes na stvar koja te zanima, tamo di su detalji pise ti shipping, ti samo kliknes "see all details" i izaberes croatia dolje i izracunat ce ti koliko ti je dostava, samo zbrojis cijenu i troskove dostave i to ti je konacni iznos, i on ti se ubraja kad se roba carini...

Luksy:
aha fala
a iz koje je zemlje najbolje kupovat

sqt_driver:
ovisi sta, ako je kaciga recimo talijanska pa kupi je u italiji jer ce prije doc i bit ce manja postarina, za to ti je ebay.it, njemacki ti je ebay.de itd...

uvijek pazi da recimo prodavatelj ima dobar postotak uspjesnih prodaja/kupovina, to ti je onaj broj u zagradi kod njegovog imena, i tu ti je i postotak to znaci da trguje fer i da te nece prevarit, a budi oprezan kod malih prodavatelja koji prodaju svoju osobnu robu jer ako te prevesla neces mu moc nista, ebay ce mu zatvorit account al sta ti od toga imas, dok je velikim prodavateljima u interesu da je svaki kupac zadovoljan pa si nece unistit ugled.

ja sam dosad kupovao samo u americi, ali kacige su vise u europskoj domeni pa pogledaj sta se nudi tu, uglavnom sve ti to funkcionira na istom principu, ebay je globalan, samo ako kuzis njemacki, talijanski jer je na njihovom jeziku ebay.de i ebay.it...

Luksy:
to onda znaci da je bolje kupovat priko njega, nego po hrvatskoj i vise manje odma znas koliko ce te nesto kostat sa putom/postarinom
sricom pa imam google chrome koji mi sam prevodi  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju