Općenito > Oprema

ebay kacige

<< < (4/11) > >>

sqt_driver:
kad udjemo u europsku uniju i ne bude granica ni carine, ebay ce bit odlican i za nas, bez brige kupujes, znas u kunu koliko te dodje i mozes imat sta god zelis ako imas love koliko ti pise tamo...

kod nas jos rijetki ga koriste a u americi i po europi to je vec normalno.

Luksy:
e znam
imam rodake iz svedske koji sve zivo kupuju priko njega
dok smo mi u hrvatskoj nekako skepticni prema tome jer smo navikli da nas kradu i lazu dok nam gledaju u oci a kamoli kad nesto kupujes kilometrima daleko  :icon_thumright:

sqt_driver:

--- Citat: Luksy - 31 Srpanj, 2010, 18:03:46 ---e znam
imam rodake iz svedske koji sve zivo kupuju priko njega
dok smo mi u hrvatskoj nekako skepticni prema tome jer smo navikli da nas kradu i lazu dok nam gledaju u oci a kamoli kad nesto kupujes kilometrima daleko  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma i meni je bilo malo sumnjivo prvih par puta, al sam za pocetak samo robu manje vrijednosti narucivao tako da u slucaju veslanja ne bude velika steta...  :laughing9:

al kad sam skuzio kako to zapravo funkcionira, vidio sam da nema brige ako pazis od koga kupujes.

Luksy:
sad i mene sve vise vuce da i ja probam  ;D samo koliko san god gleda nikad da naletim na neke jeftine stvari

sqt_driver:

--- Citat: Luksy - 01 Kolovoz, 2010, 21:05:26 ---sad i mene sve vise vuce da i ja probam  ;D samo koliko san god gleda nikad da naletim na neke jeftine stvari

--- Kraj citata ---

samo ti probaj, samo nemoj da ja budem kriv kad te opeljese...  :laughing9:

salim se, probaj, naruci par carapa.  :icon_biggrin:

inace placas preko paypala, to ti je servis za slanje i primanje novaca i moras imat visa electron kreditnu karticu, imas recimo u erste, pbz itd.

onda se regas na paypal i upises broj kreditne kartice i kasnije te samo pita da se ulogiras u paypal kad oces nesto kupit.

samo napravi dobru lozinku za paypal, nemoj datum rodjenja i takve gluposti ili nemoj imat puno love na kartici, samo onoliko koliko ti treba za tu kupovinu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju