Općenito > Oprema
ebay kacige
sqt_driver:
--- Citat: Nyzvo - 30 Srpanj, 2010, 14:49:42 ---ako narucujes preko ebaya iz neke trgovine pitaj ih da ti na paket napisu da salju ko poklon ili reklamaciju/garanciju
znam dok smo narucivali za bicikl djelove uvjek nam je covjek napisao gift i nikad nismo morali carinu placat
--- Kraj citata ---
cak i to ti nekad ne priznaju, ono sto im je sumnjivo ili ima vecu vrijednost, konkurira nizom cijenom nego na nasem trzistu, svejedno okinu carinu. osim toga carina ide po vrijednosti robe, na svakom paketu pise koliko on vrijedi, ako ti stavi da ti je cijena 10 EUR a on vidi unutra kacigu, pogledat ce na netu koliko kosta vjerovao ili ne. oni to otvaraju na carini, cak znaju gledat pravu vrijednost po katalogu.
jedino ako misli kupit nesto jeftinije, ali takvog smeca imas i ovdje, kacige za 200 kn i slicno...
al opet moze ic na srecu pa ako se nekome nije dalo otvarat na carini moze proc jako dobro.
stark1:
--- Citat: Nyzvo - 30 Srpanj, 2010, 14:49:42 ---ako narucujes preko ebaya iz neke trgovine pitaj ih da ti na paket napisu da salju ko poklon ili reklamaciju/garanciju
znam dok smo narucivali za bicikl djelove uvjek nam je covjek napisao gift i nikad nismo morali carinu placat
--- Kraj citata ---
upravo to..narucio 3 ray ban naocale...na svakom paketu pisalo kao poklon(gift)
Luksy:
iz koje zemlje kupuje te te stvari? ili je svejedno
i koliko vas dode taj sav prijevoz do kuce, npr naden kacigu za 700kn i kupin je, koliko bi me odprilike ispala ako se nebi moralo placat carinu?
stark1:
--- Citat: Luksy - 30 Srpanj, 2010, 22:58:49 ---iz koje zemlje kupuje te te stvari? ili je svejedno
i koliko vas dode taj sav prijevoz do kuce, npr naden kacigu za 700kn i kupin je, koliko bi me odprilike ispala ako se nebi moralo placat carinu?
--- Kraj citata ---
mene naocale izasle onoliko kolika je cijena tamo na ebayu
Luksy:
znaci iz koje god zemlje da kupin platit cu iznos koji pise na ebayu osim ako mi se ne naplati carina
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju