Općenito > Propisi
Imam A1... Sad pitanja.
greenlite:
Meni je istruktor vožnje govorio kad sam polagao za "A" kategoriju, da je to rupa u zakonu što sa A1 dobivaš nakon 18 god i A. Veli da će se to ukinuti i da će se morati za A kategoriju polagati na motociklima veće kubikaže mislim više od 125ccm. A sa A1 kategorijom moči će se položiti samo za motocikl do 125ccm. Zato oni koji još nisu položili neka požure da iskoriste to dok se još zakon nije promijenio.
mrcina:
to je u skladu sa EU
Genesis051:
--- Citat: greenlite - 28 Studeni, 2007, 19:55:06 ---Meni je istruktor vožnje govorio kad sam polagao za "A" kategoriju, da je to rupa u zakonu što sa A1 dobivaš nakon 18 god i A. Veli da će se to ukinuti i da će se morati za A kategoriju polagati na motociklima veće kubikaže mislim više od 125ccm. A sa A1 kategorijom moči će se položiti samo za motocikl do 125ccm. Zato oni koji još nisu položili neka požure da iskoriste to dok se još zakon nije promijenio.
--- Kraj citata ---
Ne znam... moguće... obzirom da su vidjeli moje godine, možda sam ja zato (odmah) dobio (ne samo kategoriju, nego i: ) motor od 250 ccm (Honda CBF) za polaganje A kategorije...
mrcina:
gene nije to nego koliko dugo imaš B to je uvijet a tek nakon toga tvoja starost. e da i da nisi kažnjavan unazad dvije godine.
Genesis051:
--- Citat: mrcina - 28 Studeni, 2007, 20:46:00 ---gene nije to nego koliko dugo imaš B to je uvijet a tek nakon toga tvoja starost. e da i da nisi kažnjavan unazad dvije godine.
--- Kraj citata ---
O.K. hvala, ma, pojma nisam imao... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju