Općenito > Propisi
Imam A1... Sad pitanja.
crogenie:
Pozdrav svima.
Polozio sam u 7. mjesecu za A1 kategoriju i sad sam malo poceo izlaziti, pa se nekad zelim voziti i poslije 23:00 sata. Vozim CBR 125 i sada me zanima - ako imate sve po propisu - regan motor, vozacku, nemate alkohola i sve... Kakvi su panduri glede toga pravila poslije 23:00?? Ako si kulturan i stanes - mislite li da bi bilo takvih pedera koji bi Vas sjebali i napisali kaznu. Ima li tko iskustva sa voznjom poslije 23:00 iako je jos mladi vozac?? Ma neznam taj zakon ima sve manje i manje smisla i neznam - ali mislim da je ogranicenja stvarno previse i da time zele samo pokupiti lovu.
Jos nesto - koji je to k.... skola sigurne voznje?? Meni to instruktor nije ni spomenuo... Niti itko u auto skoli.
Jel to oni mlate praznu slamu - jer stvarno to nema nigdje nego u Hrvatskoj, a 1000,00kn za kacigu znaju naplatiti.
Ako tko ima iskustva, volio bih da se izjasni.
Hvala.
marko.p:
meni je pisao kaznu za prejak autu u 10 sati u jutro da nebi tebi nakon 23 sata...
crogenie:
Uf... I sta, kako si se ponio bio?? I kolika ti je kazna??
A u PM... :( Yebes vozacku ti ovakvu... E pa da nebi popizdio i isao tamo u sabor i istukao ih sve i jednog... :-[
X-Thug:
nisu svi odgovorni vozači pa zato postoji taj zakon...
crogenie:
Ma neznam... Tu vise nista nema smisla... Znaci, ako ti stari ima auto od 130 konja, ti ga nesmijes voziti... Mora ti stari kupiti novi, a para se nema. Mozda poslati pismo sanaderu da nam on kupi auto... I to ti je sto ces ga voziti dvije godine. Katastrofa. Znaci, zaustave te panduri, das im prometnu i vozacku, alkotest, 0.0, i opa... Nesmijes biti na cesti. To im je vjerojatno zadnje sta gledaju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju