Općenito > Propisi
Imam A1... Sad pitanja.
duje87:
ala u kojin si ti problemima,hahaha
"nisi lud da stajes" to je meni reka prije godinu ipo dana prijatelj pandur jedan..i odonda nisan sta,osim mozda 1-2 nemoguce situacije,a to je kad stoijs na mistu s ugasenin motorn(taman sta),a do tebe doleti lola s bmwon ili kad je stara do tebe u autu ;D
al zasto se uopce uvaljivbat u sranja iako neces ni platit kaznu..bezvzez,punis pravosudje papirima,glupi policajac mora napsiat kaznu,a tebi se skupljaju sve u "dosjeu" ne kriminalnon,al ovon za prekrsaje u prometu i kad skupis dovoljno bodova jadan ostanes bez vozacke =)
Genesis051:
--- Citat: duje87 - 29 Studeni, 2007, 01:00:20 ---ala u kojin si ti problemima,hahaha
"nisi lud da stajes" to je meni reka prije godinu ipo dana prijatelj pandur jedan..i odonda nisan sta,osim mozda 1-2 nemoguce situacije,a to je kad stoijs na mistu s ugasenin motorn(taman sta),a do tebe doleti lola s bmwon ili kad je stara do tebe u autu ;D
al zasto se uopce uvaljivbat u sranja iako neces ni platit kaznu..bezvzez,punis pravosudje papirima,glupi policajac mora napsiat kaznu,a tebi se skupljaju sve u "dosjeu" ne kriminalnon,al ovon za prekrsaje u prometu i kad skupis dovoljno bodova jadan ostanes bez vozacke =)
--- Kraj citata ---
E, duje, iz koje si ti, neke nove škole... kad sam ja vozio svojih prvih godina za volanom (i mopeda i auta), policija je bila ono, za što je zamišljena da bude: čuvar zakona i/ili reda... kad se našla patrola na cesti, i pružila palicu, da zaustavi, samo za rutinsku provjeru dokumenata, nikom nije uopće padalo na pamet da ne bi stao...
A sad... osim što ne staju (kao ti, npr.) još im plavo-bijeli služe k'o pokretne mete - glineni golubovi, svatko ko ima vatreno oružje (a ima ih puno), potrudi se par metaka uputit prema policajcima... Jbt. ne bi nikad poželio bit policajac, pa ni onda !... :icon_biggrin:
zoki_NRG:
jebes ti i takav cijeli zakon, boli te k, sto se tice sigurne voznje, ti platis 1000 kuna to na grobniku, nikakvu diplomu ne dobijes, zato na to ne bacati pare, osim ako se zelis provozati u nekakvom audiju gore :toothy12: :toothy12: :toothy12: , a sto se tice iznad 23-05 h boli te briga, evo ja sam sada dosao doma pred malo i iso vidit sta tu ima, vozim se i bez vozacke, a tebe strah sa vozackom ic djir po gradu, kad dobijem vozacku jebe se meni idem se vozit di ocu imam vozacku makar 3 ujutro, uostalom, koliko znam to vrijedi samo za aute...i dali je ono tvoj CBR 125 sta bude parkiran kod erste banke ???
Genesis051:
U Kraljevici imaš dovoljno stepeništa i (ne-za-auto-uskih) puteljaka, i sigurno ti je lal
kše zbrisat... ali ne uči druge grijehu... :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin:
I ja sam se vozio po stepeništu, kad me neka starija žena pogledala zgranuto... :icon_scratch: nikad nisam odgonetnuo: da li zbog toga što se vozim po stepeništu, ili se ona, kao pješak, više ni na stepeništu ne osjeća sigurna, od ovakvih, kao (tada) ja :laughing7: :laughing7: :laughing7:
X-Thug:
to sa ovin danas il sa skuteron,ili sa nekin endurom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju