Hm,sta reci,evo u svoje 42 godine imao sam par skutera,ali mi je zelja oduvek bila da imam neki maksi skuter.
I eto prosle godine pazarim doticni skut,e sad nije bas pravi maxi skut,ali tu je negde,jebe ga sto je 50 ccm.
Kupljen znaci prosle godine,nov i do sada nisam imao nekih vecih problema sa njim.Kinez ko i ostali kinezi.Jedina blokada je bila na CDI pa je to prvo promenjeno,zatim je usledila promena varijomata i odluka je pala na Hebo Next Generation sa kojim sam prezadovoljan.Usledilo je leto i vreline pa sam pristupio busenju dekle i nabavci kevlar remene opet je Hebo u pitanju.
Skut je sa ovim promenama isao super i onda sam bio u nedoumici da li ga tjunirati ili ne.
Na kraju je odluka pala i na svu srecu nastavljen je tjuning.
Da neduzim mnogo Hebo Manston Replica 70,alu cilindar sa jednom karikom je na skutu,agilnost i gradska voznja su mi tada bili prioritet pa je odluka pala na Tehnigas RS II 70 spuh.Arreche 19 karb je tu da ih napoji a za vazduh je zaduzen Koso filter,mada je i airbox prepravljen i prilagodjen setapu.Na skut je montirana i Naraku bobina,Motoforce usis,karbonitne lamelice.Sto se tice kvacila i zvona mogu vam reci da je kinesko radilo super,ali jos zimus sam nabavio Motoforce Evolutio 107 a pre nekih 10 dana i serisko Minarelli zvono,tako da sam to namontirao ali nema nikakve razlike.
I evo do sada ima 3200 km. a od toga 1300 kako je pao tjuning i nemam nikakvih problema.
Posto slika govori hiljadu reci evo i par slicica.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us