Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
do tih 17 somova najdeš kaj oš...biraš vxra...i još ti ostane love da si platiš a2 kategoriju nađeš nešt između 15 i 20 tkm.vxr ti bude odličan za grad..mali okretan,200cc agregat nepoderiv uz pravilno i redovito servisiranje..preformanse i više nego zadovoljavajuće i za duže pruge i kilometraže..
taj vxr to je ovo http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-vxr-malossi-200-cm3-oglas-724907ok..gdje mogu naci podatke o tome kak se odrzavaju ta sranja mala? kaj se i kada mjenja itd? mozda neke cijeneznaci 5L trosi ak si full gas? prosjek nekih 4L?
da,toe vxrmjenjaš ulje i filter ulja svakih 5 tkm,po manualu piše čak svakih 6tkm,al moreš i češče,bolje za motor..onda remen rolice i klizače i svjećicu svakih 10 do 12 tkmdisk pločice su meni držale oko 10 tkm..antifriz i ulje u kočnica svakih 2 godine bi bilo dobro mjenjat..dok sam išel za osijek sa vxrom išel je i frend na pedesetki...znači prosjek vožnje je bil 85-90,trošil je malo prek 3 i pol litre...sve ovisi o stilu vožnje i kolko si jak na gasu
Ulje 1,1l + filter ulja = cca 200kn, remen 500kn, rolice 150kn, klizači 50kn, disk pločice cca 200kn. To su ti neke okvirne cijene.
ulje imaš dobro već od 80 kn litra agip npr,filter je 70 kn,remen 450,klizači 25,seriske rolice oko 80 kn,disk pločice braking su zadnje oko 80 kn a prednje oko 160..
Litra, ali treba ti 1,1l, a nitko ne prodaje 1 dcl ulja. Ja sam pločice platio zadnje 190 i prednje 200, ferodo, jer su mi jedino one dobre.