Nista se na skuteru nije radilo jer nemam sto. Sve radi apsolutno besprijekorno sto se tice mehanike za sad tako da nema potrebe za intervencijama. Jos se premisljam da li staviti mali ili veliki vizir.
Skuter je dobio set apsolutno original plastika sa sivm naljepnicama u vrlo dobrom stanju (za svoje godine). Treba uzeti vremena i oprati ga dobro pa ispolirati.
S obzirom da je na Bozic bilo 16 stupnjeva odlucio sam popodne provesti u voznjici okolo..
Malo sam si dao vremena pa skupio popis specifikacija skutera:
Ovjes:-Zadnji Malossi RS24 amortizer sa mogucnoscu stelanja visine, tvrdoce i povrata.
-Bridgestone Battlax BT30 naprijed
-Bridgestone Molas ML50 iza
Kocnice:-Pleteni lajtung naprijed i iza
-Malossi Wave 240mm iza
-Stage 6, 280mm prednji plivajuci disk i Stage6 Road/Track cetveroklipna radijalna celjust
-Adapter posebno radjen za ovaj setup
-Zadnja celjust je od Vespe GTS250 jer ima duplo vece plocice nego originalna od Runnera
-Kocione pumpice i rucice Brembo od Nexusa 500
Motor:-Poloni Speed Control sportski variomat
-Polini centralni feder
-Malossi Kevlar remen
-Betella spring controller
-Malossi federi kvacila
-Aluminijski poklopac glave
-PM tuning sportsko olaksano zvono
-PM tuning oversize usis sa 0.35mm lamelicama
-Auspuh bez katalizatora
-Sip prosirena grana auspuha
Signalizacija i plastike:-Originalni set plastika sa originalnim Gilera naljepnicama.
-Novi zadnji stop i prednji zmigavci.
-PM tuning original karbonski prednji blatobran
-PM tuning original karbonski zadnji blatobran
Od dijelova koji cekaju ugradnju tu su Malossi Torq i PM Tuning kit za kojega se jos neckam da li cu ga ugraditi ili ne. Planiram nabaviti neke sportske vilice i jos poraditi na modifikaciji nosaca motora po pitanju cvrstoce, nabaviti PM TSAB ili BGM TSAB ili PSN. Malo mi je problem sto PM neide sa serijskim auspuhom i obrnuto. Za BGM treba modificirati auspuh takodjer.
PM 59 auspuh je trenutno u garazi i ceka neke bolje dane, volio bih ga kromirati jer ga nemogu odrzavati u normalnom stanju.