Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP180 by 209
DevMichele:
koliko sam vidio prednja je bt 30 guma ..gle imao sam ja takav problem kad mi je gospodin hac slagao motor pa su mi gume stajale cca 8mj ..rijesio sam to tako da sma ih namazao vazelinom :icon_thumright:
ugl uzimat cu prednju novu gumu daj mi preporuci koju ml 50 ili bt30 gle bitno mi je koja bolje drzi po gradskom asfaltu tj glatki nekako mi se molas cini kao najbolji izbor :icon_scratch:
pralas:
--- Citat: DevMichele - 05 Srpanj, 2010, 08:52:40 ---koliko sam vidio prednja je bt 30 guma ..gle imao sam ja takav problem kad mi je gospodin hac slagao motor pa su mi gume stajale cca 8mj ..rijesio sam to tako da sma ih namazao vazelinom :icon_thumright:
ugl uzimat cu prednju novu gumu daj mi preporuci koju ml 50 ili bt30 gle bitno mi je koja bolje drzi po gradskom asfaltu tj glatki nekako mi se molas cini kao najbolji izbor :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
uzmi ml50(molas) najbolja bolja guma,je skupa ali svi koji su je kupili nisu pozalili ni kune...
ali i bt-30 je super guma :icon_thumright:
gokiSP:
BT-30 je bolja od ML-50, a ti tu pričaš o BT-30 ko da je MC-29. :confused5:
devil_ma-yela:
--- Citat: gokiSP - 05 Srpanj, 2010, 13:20:01 ---BT-30 je bolja od ML-50, a ti tu pričaš o BT-30 ko da je MC-29. :confused5:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
imao BT-30, odlična guma, nećeš fulat!
vktr:
--- Citat: devil_ma-yela - 05 Srpanj, 2010, 13:23:37 --- :icon_thumright:
imao BT-30, odlična guma, nećeš fulat!
--- Kraj citata ---
meni bt30 nije baš neš
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju