Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP180 by 209

<< < (12/53) > >>

gokiSP:
Naravno da nije kad nisi imao obe, a i ovisi kakva je cesta, vožnja...

fic:
ja ne vozim dugo na bt30 al mi se ove kilometre sto sam napravio s njom pokazala odlicna :headbang: :headbang:

duje87:

--- Citat: gokiSP - 05 Srpanj, 2010, 13:20:01 ---BT-30 je bolja od ML-50, a ti tu pričaš o BT-30 ko da je MC-29.  :confused5:

--- Kraj citata ---

dobra je za tu pripizdinu di ti zivis ;D

inace po gradu je podosta slaba,zna dosta klizit,a tu je ml 50 puno bolja..

iako san cua da se bt i ml rade od iste smjese samo s drukcijon saron,ne bi bas reka..evo meni je na vxru prednja guma ml50 dot 2003,nije koristena tih 7 godina,al je stajala i jos dan danas je mekana skoro ko nova..i drzi odlicno

dok u to vrijeme bt 30 bi bila ko kamen i ta guma se manje trosi od ml 50 i bolja je za otvorene ceste i toplije vrime,a za sve ostalo je ml 50

sven,ima san runnera 50 2003 nije ima prihvat za drugi amortizer..

vktr:

--- Citat: duje87 - 05 Srpanj, 2010, 14:40:39 ---dobra je za tu pripizdinu di ti zivis ;D

inace po gradu je podosta slaba,zna dosta klizit,a tu je ml 50 puno bolja..

iako san cua da se bt i ml rade od iste smjese samo s drukcijon saron,ne bi bas reka..evo meni je na vxru prednja guma ml50 dot 2003,nije koristena tih 7 godina,al je stajala i jos dan danas je mekana skoro ko nova..i drzi odlicno

dok u to vrijeme bt 30 bi bila ko kamen i ta guma se manje trosi od ml 50 i bolja je za otvorene ceste i toplije vrime,a za sve ostalo je ml 50

sven,ima san runnera 50 2003 nije ima prihvat za drugi amortizer..

--- Kraj citata ---
točno na ovo sam ja mislio, nema veze kaj je naprjed bila gokijeva monsunka, al iza hiće nekad, nepredvidljiva je

gokiSP:
BT-30 je mekša od ML-50. To što ML-50 ima više šare, tj. jedna šara je površinom manja od one na BT-30 ne znači da je cjelokupna guma mekša.  :icon_biggrin: Imao sam obe, obe kupio nove, tamo di je ML-50 klizala, BT-30 nije.  :binkybaby: ML-50 je super po kiši, dok je BT-30 živo smeće po kiši. BT-30 je za agresivniju vožnju, i treba joj grip i temperatura. Jer isto tako je MC-16 racing soft odlična guma, ali ako je staviš na šugavi gradski asvalt, neće držat kurca.  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju