Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP180 by 209

<< < (10/53) > >>

bebesr180:
a sta rec nego preljepo svaka cast pazi se na svaki detalj i to mi se jako svidja   

DevMichele:

--- Citat: vktr - 04 Srpanj, 2010, 12:13:23 ---ali se može namontirat suport arm i drugi amort, samo to košta

--- Kraj citata ---
nije bas tako  jednostavno

1. treba na rami zavarit jebacki prihvat za amortizer
2. drugi amortizer nemoze tek tako se zavidat na arm support ima tu jos podosta kemijanja
3. motor bi bio pretvrd sa 2 amortizere (pogotovo rs24)
4. to trazi previse novaca a efikasnost jako mala

CoK:

--- Citat: DevMichele - 05 Srpanj, 2010, 00:26:31 ---nije bas tako  jednostavno

1. treba na rami zavarit jebacki prihvat za amortizer
2. drugi amortizer nemoze tek tako se zavidat na arm support ima tu jos podosta kemijanja
3. motor bi bio pretvrd sa 2 amortizere (pogotovo rs24)
4. to trazi previse novaca a efikasnost jako mala

--- Kraj citata ---
runner ima 2 nosaca za amortizer...

brijem da samo neki nemaju

moj 50ccm je imao, i da...trebao bi staviti onda 2 meksa jer bi ovo bilo tvrđe za 100%

duje87:

--- Citat: CoK - 05 Srpanj, 2010, 01:18:50 ---runner ima 2 nosaca za amortizer...

brijem da samo neki nemaju

moj 50ccm je imao, i da...trebao bi staviti onda 2 meksa jer bi ovo bilo tvrđe za 100%

--- Kraj citata ---

nijedna godina 180ke nema drugi prihvat za amortizer..to imaju samo linije od 50cc od 2004 pa nadalje jer su rame vise manje identicne vxrov oj odnosno samo zamines nosac i pase masina od jednog i drugog

209:

--- Citat: duje87 - 05 Srpanj, 2010, 02:02:14 ---nijedna godina 180ke nema drugi prihvat za amortizer..to imaju samo linije od 50cc od 2004 pa nadalje jer su rame vise manje identicne vxrov oj odnosno samo zamines nosac i pase masina od jednog i drugog

--- Kraj citata ---

od 2002 pa nadalje 50ccm rame imaju to g#vn%.

Sto se tice gume, imam samo prednju batlax jer je nema u 13 cola iza a molasicu nisam kupio. Imam doma 2-3 neke rabljene gume i to samo montiram tak da lakse ide po boku...

Fotic...sta mu fali ??  :D a eto. Uhvatio malo vremena pa da isprobamo kako to čudo radi. Prvo mi je trebalo pol sata da skuzim di je sta jer ima milijun gumbića.

S novim diskom sam napravio 20km po kvartu mozda, al jos nisu plocice sjele 100%.. koci dobro vec sad. Jedinu manu vidim losu gumu naprijed. Guma je prosla 1500km ali je stajala cijelu sezonu proslu tak da je to malo sranje..

Dva amortizera me opce nezanimaju jse se ovaj da tak stelat da bude ko kamen plus mojih 15kg to mi stvarno netreba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju