Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP180 by 209

<< < (50/53) > >>

209:

--- Citat: Tomi_ZG - 13 Siječanj, 2015, 17:35:33 ---Odlično  :icon_thumright:

A ono za jačinu setupa sam mislio na ono kaj je u kutiji,malo sam gledao po netu i vidim da te 172 turpije namuče i šestaka na dragu.

--- Kraj citata ---

A to ? Osobno nisam imao tako slozen skuter. Kada nabavim rezervnu masinu slozit cu ju sa necime iz one kutije. Valjda ce se naci ponesto da ju sklopim..

Josip:

--- Citat: 209 - 13 Siječanj, 2015, 02:50:25 ---
--- Citat: renato_180 - 12 Siječanj, 2015, 22:58:49 ---jesi sam radio adapter za prednju čeljust ili si dao nekome mjere da napravi ?

--- Kraj citata ---

Imao sam original adapter za S6 celjust ali za serijske vilice a ovo sad je kombinacija Malossi adaptera za serijske celjusti na malossi vilici S6 adaptera za S6 celjusti na serijskoj vilici. Trebao bih dati tokaru da mi od ta dva slozi jedan da bude urednije ali zaboravim.

--- Kraj citata ---

ako sam dobro skuzio postoji S6 adapter za S6 kljesta/celjusti koji se montira na stock vilicu
to znaci da bi se dalo na PM monster fork (ako je isti raspored rupa kao na standardnim vilicama) stavit tj zavidat S6 celjust ako postoji gore navedeni adapter
ako mozda imas link bio bih ti zahvalan ili sliku mozda  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

209:
upravo tako. Da nisam nabavio Malossi vilicu uzeo bi monster i stavio 280mm kocnice sa tom vilicom dok to sa malosijevom nije samo tako.

Tocnije, to nije S6 adapter, ja sam ga tako nazvao da bude lakse za skuziti o kojem se radi posto ih spominjem vise. To je inace PSN adapter za S6 celjsut. Guglaj malo na netu, naci ces. 50 eura kosta.

black-rox:

--- Citat: Josip - 14 Siječanj, 2015, 22:45:28 ---
--- Citat: 209 - 13 Siječanj, 2015, 02:50:25 ---
--- Citat: renato_180 - 12 Siječanj, 2015, 22:58:49 ---jesi sam radio adapter za prednju čeljust ili si dao nekome mjere da napravi ?

--- Kraj citata ---

Imao sam original adapter za S6 celjust ali za serijske vilice a ovo sad je kombinacija Malossi adaptera za serijske celjusti na malossi vilici S6 adaptera za S6 celjusti na serijskoj vilici. Trebao bih dati tokaru da mi od ta dva slozi jedan da bude urednije ali zaboravim.

--- Kraj citata ---

ako sam dobro skuzio postoji S6 adapter za S6 kljesta/celjusti koji se montira na stock vilicu
to znaci da bi se dalo na PM monster fork (ako je isti raspored rupa kao na standardnim vilicama) stavit tj zavidat S6 celjust ako postoji gore navedeni adapter
ako mozda imas link bio bih ti zahvalan ili sliku mozda  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---

S6 adapter ti postoji samo za 50cc koji imaju brembo i heng tong kliješta. Dok na sp i vxr je skroz drugačiji razmak rupa i to ti treba drugi adapter. Ja ga imam i mogu ga napraviti više inbox !

Josip:
Meni je bitan samo taj adapter koji ide na stock vilicu jer bi (ako je isti raspored rupa na pm monster kao na stock) stavio monster fork i stage6 celjust i bio miran
trenutno imam dmp 260mm disk koji je sven ima prije na vxr-u i sad gledam onaj stage6 260mm za starog runnera ili mozda r-setup isto od 260mm jer ima 10 nitni koje spajaju srce diska s kocionom povrsinom
inace na f32s vilicu odgovara s6 adapter za s6 celjust od aprilie sr 50 i pase sve na saraf samo ti treba 260mm disk ka plocice hvataju citavom povrsinom diska, ili se mora frezat adapter jos malo pa se za veci disk stavljaju podloske
bas sam se raspisao :drunken_smilie:

Sve u svemu postoji taj psn adapter i kosta 50€, a marino ga ima i prodaje ga po cijeni?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju