Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP180 by 209
Josip-98:
Svene da san na tvon mistu ostavia bi se ovih igracki sredia urednog sp i kupia nekakvog tmaxa za uzivat jer ovo samo trosi gorivo i zivce
A projekt je bomba, svaki je bomba kad se ima €$
Tomi_ZG:
Tmax je za preseratore,da ga je htio vj. bi ga već kupio,da,možeš mislit kak mu ovo pije živce.
Kak ide sp s takvim jačim setupom,ubrzanje,krajnja,mislim znam da brutalno al zanima me u usporedbi s nečim "konkretnim" ak si imao prilike probat/usporedit?
209:
--- Citat: renato_180 - 12 Siječanj, 2015, 22:58:49 ---jesi sam radio adapter za prednju čeljust ili si dao nekome mjere da napravi ?
--- Kraj citata ---
Imao sam original adapter za S6 celjust ali za serijske vilice a ovo sad je kombinacija Malossi adaptera za serijske celjusti na malossi vilici S6 adaptera za S6 celjusti na serijskoj vilici. Trebao bih dati tokaru da mi od ta dva slozi jedan da bude urednije ali zaboravim.
209:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Siječanj, 2015, 23:51:36 ---Tmax je za preseratore,da ga je htio vj. bi ga već kupio,da,možeš mislit kak mu ovo pije živce.
Kak ide sp s takvim jačim setupom,ubrzanje,krajnja,mislim znam da brutalno al zanima me u usporedbi s nečim "konkretnim" ak si imao prilike probat/usporedit?
--- Kraj citata ---
Apsolutno mi nista ne pije zivce jer mi je sve na skuteru 120% ispravno, cak mi je toliko neugodno sto niti servis nemogu napravit na njemu jer napravim godisnje 1000-1500km pa realno po njemu nisam dirao nista evo 3 godine ima skoro. Sto se tice potrosnje, meni SP po gradu trosi ravno 6.2 litre normalne voznje stani kreni. Po otvorenom je to oko 4.8-5. Iskreno da trosi i 9 litara uopce mi to ne predstavlja problem jer je to skuter koji mora trosit i trosit ce ako se vozi i gust mi je natocit pun tank i skurit ga isto popodne. Samo da smrdi po TTS-u sve.
Sto se tice Tmaxa, jedini koji mi se svidja po izgledu je ovaj zadnji model ali mi je glupo dati toliki novac za skuter. Prije nekih dva tjedna, slozio sam si Nexusa 500 za ovu sezonu ( kupio ramu posebno a vec od prije imao komplet Nex500 u vrecicama ) i imam konacno skuter na kojem mogu voziti i suvozaca posto na SP-u to ne radim ni u ludilu. Em mi je RS24 podesen samo za mene ( vozaca ), em se piga rama kad iza vozim svinju od 100kg !!
Evo tu se Nexus nazirao u ovoj hrpi govana
I bas sam mjerio, od gole rame do skutera kako je tu na slici dakle komplet trebalo je 23 sata rada za dvoje ljudi. Inace skuter ima originalnih 16tkm, komplet servis odradjen, stavljena nova guma. Cekam retrovizore i vizir moram ispolirat ili kupit novi
Sto se tice mog SP180 sada, nemam na njemu nista od ozbiljnijeg tuninga ( glava/cilindar ) osim slozen prijenos, bolju svjecicu i to sve postelano. Ide bolje nego 250ie sa variomatom iz nule do krajnje brzine to sam jedino probao.
Tomi_ZG:
Odlično :icon_thumright:
A ono za jačinu setupa sam mislio na ono kaj je u kutiji,malo sam gledao po netu i vidim da te 172 turpije namuče i šestaka na dragu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju