Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP180 by 209
209:
--- Citat: Josip - 15 Siječanj, 2015, 11:57:37 ---Meni je bitan samo taj adapter koji ide na stock vilicu jer bi (ako je isti raspored rupa na pm monster kao na stock) stavio monster fork i stage6 celjust i bio miran
trenutno imam dmp 260mm disk koji je sven ima prije na vxr-u i sad gledam onaj stage6 260mm za starog runnera ili mozda r-setup isto od 260mm jer ima 10 nitni koje spajaju srce diska s kocionom povrsinom
inace na f32s vilicu odgovara s6 adapter za s6 celjust od aprilie sr 50 i pase sve na saraf samo ti treba 260mm disk ka plocice hvataju citavom povrsinom diska, ili se mora frezat adapter jos malo pa se za veci disk stavljaju podloske
bas sam se raspisao :drunken_smilie:
Sve u svemu postoji taj psn adapter i kosta 50€, a marino ga ima i prodaje ga po cijeni?
--- Kraj citata ---
PSN adapter ide na sve Runner maxi vilice a samim time i monster posto imaju isti raspored rupa. A adapter dolazi sa opcijom da se S6 koristi sa serijskim 220mm diskom, 250mm diskom sa jednom podloskom ili 280mm sa dvije podloske. Eto pa biras.
Neznam kako tebi funkcoinira DMP 260 jer se meni savinuo na test voznji prakticki. Nitne popucale…
Ono sto mene muci je cinjenica da ta S6 celjust sa S6 280mm diskom i pletenim lajtungom koci losije od Grimeca celjusti i 250mm diskom sa pletenim lajtungom. Jednostavno rucica kocnice je mekana propada unatoc kakvom god odzracivanju. Jednostavno kina celjusti i mozes se slikat.
Jedino sto je ljepse vidjeti taj 280mm naspram 250 ali ucinkovitost te S6 celjusti je po meni goli k**ra* evo. Jedino probati opciju one Brembo/Aprilia celjusti sa 280mm diskom umijesto S6.
Josip:
Meni je brat pokusavao te kombinacije i na kraju je dosao do zakljucka da igra ulogu materijal diska i materijal plocica, sto si rekao bolji rezultat je imao sa malossi 250 i carbon loreine plocicama na stock celjustima nego bilo koja druga kombinacija
Dok je na aeroxu dosao do zakljucka da mu je sa onim obicni 280 diiskom i s6 celjuatima kocilo drasticno bolje nego dok je stavio nehrdajuci 280 disk
Kako i zasto nemam pojma ali sam i ja probao i to primjetio
I to sam primjetio da ovjek na s6 celjustima bude meksa kocnica tj rucica, mozda bi trebala jaca pupica posto su veca kljesta, tj gura 4 klipica
black-rox:
Bila ti je zvakasta kocnica i kocilo je losije zbog toga jer ti je serijska pumpa preslaba ima premali klip koji gura ulje. Ako ti je npr pumpa sa vecim klipom,a klijesta sa malim imat ces kontra bit ce tvrda,a opet nece kociti. Ja obicno kad mijenjam klijesta mijenjam i pumpu.
209:
Ja gore imam pumpicu od Nexusa 500 koja je dosta jaca od obicne Runnerove. Rezultat je isti, tj los.
Dok na zadnjoj kocnici takodjer imam Nexus 500 pumpicu i zadnja kocnica mi sa dvojcom na motoru bloka zadnji kotac. Toliko o S6 celjustima..
black-rox:
--- Citat: 209 - 15 Siječanj, 2015, 16:21:49 ---Ja gore imam pumpicu od Nexusa 500 koja je dosta jaca od obicne Runnerove. Rezultat je isti, tj los.
Dok na zadnjoj kocnici takodjer imam Nexus 500 pumpicu i zadnja kocnica mi sa dvojcom na motoru bloka zadnji kotac. Toliko o S6 celjustima..
--- Kraj citata ---
Nevalja ti ni ta pumpa od nexusa 500 jer to sam probao na runneru di smo stavili duple diskove i s6 kliješta. Uglavnom kupio sam brdo tih stage6 kliješta i na svim motorima koče dobro,ali svi imaju i radijalne pumpe sa klipićem 17.5x18
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju