Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP180 by 209

<< < (48/53) > >>

209:
Neki dan stavljena tocka na i sto se tice ovjesa na skuteru. Montirane Malossi F36 vilice.

Sto se tice kocnica, stavio sam i originalni Malossi 250mm disk u kombinaciji sa Stage6 R/T cetveroklipnim celjustima jer sam jedino taj disk mogao ukomponirati sa dva adaptera koja sam imao.

Za vratiti 280mm disk treba jos nekih preinaka za koje trebam uloziti malo vremena u izradi novog adaptera i preinaka na disku da bi stao.

Dojmovi ? Vozljivost nevjerojatna. Sada do izrazaja tek dolazi losa/stara prednja guma.

Club Club:
Odlican je!!!! :headbang: :headbang:

GhostRider:
stvarno super sp  :notworthy:  ima kakvih novosti?jesi isprobao pm 172?  :icon_biggrin:

209:

--- Citat: GhostRider - 30 Listopad, 2014, 15:28:46 ---stvarno super sp  :notworthy:  ima kakvih novosti?jesi isprobao pm 172?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Nisam isprobao jos, evo ga stoji u kutiji vec preko godinu dana jer trazim rezervne blokove da u njih slozim kompletno novu  masinu sa kitom i svim dok bi ovu serijsku koja je na skuteru ostavio kakva je.

Nabavio sam nedavno druge blokove u kojima je vec sportska radilica ali neznam jel Malossi ili PM Tuning, i gore je PM kit takodjer. To moze biti dobra baza ali nisam jos 100% da li bi to prodavao ili ostavio sebi.

renato_180:
jesi sam radio adapter za prednju čeljust ili si dao nekome mjere da napravi ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju