Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP180 by 209
walkay:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Prosinac, 2012, 12:43:53 ---kad je vec rasprava o tome..
koja je ono fora da rolice vole zapeti i rastopiti se u variomatu, jel to bilo polini rolice u multivaru ili sto ono?
--- Kraj citata ---
To se dogada na starom Polini SC-u, ali na novom ne, bas smo Igor i ja usporedili stari i novi, novi je unutra ispoliran pa zato ne unistava rolice.
kiza-iz-kvarta:
@ Igor.Ng - ak ti još uvijek treba zadnja felna za SP-a, javi mi se :icon_thumright: imam ih par komada on stock, sve su uredne, al za 300kn ti je sigurno neću dat :confused5:
209:
Sto se tice zvona, budemo vidjeli. MOje serijsko je plavo nakon par paljevina samo a ovo PM je crno pa se nece vidjet onda kad poplavi :D
Rolice i to, na ljeto cu ja malo uzet vremena i poslozit taj prijenos, ovo je tu samo da upalim skuter koji nije radio 2.5 godina kolko me nema u HR. Moram ga rastegnut na ravnom da vidim kolko ide sad sa ovim variomatom, navodno bi trebo dobit nesto sitno. Ljeniji je u startu od multivara zbog tezih rolica i mozda drugih kutova na samom variu sto meni u pravilu odgovara. Ne volim one udare momenta kod kretanja. Isto mi je bilo na VXR-u pa tako i tu. vise volim kad je on jaci kasnije malo.
Remen ko remen, na serijalu neidem jer prek ljeta se nakon dva semafora to ugrije i rastegne i mogu ic doma s njim. Kevlar sam uzeo jer je on bio na stanju dok polinija nitko nije imao. Nije remen ni sjeo jos nakon ovih 2km tak da nemogu reci kak se vrti i kolko ide.
Pucanje radilice ? Iskreno nemam blage veze o tome, tj desilo se frendu na SR150 puklo kod variomata al na Runneru to nisam vidio jos. Moj je 2003. imam 16 ili 17 tisuca i za sad radi ok. Volio bi nabavit rezervne blokove radi mira u dusi ali vecinom su svi neki razvaljeni koji su god na prodaju.
Ostaje pitanje za torq jos samo...jel neko slao mail u tehnicku podrsku malossi :D
Josip:
--- Citat: 209 - 29 Prosinac, 2012, 13:09:18 ---Sto se tice zvona, budemo vidjeli. MOje serijsko je plavo nakon par paljevina samo a ovo PM je crno pa se nece vidjet onda kad poplavi :D
Rolice i to, na ljeto cu ja malo uzet vremena i poslozit taj prijenos, ovo je tu samo da upalim skuter koji nije radio 2.5 godina kolko me nema u HR. Moram ga rastegnut na ravnom da vidim kolko ide sad sa ovim variomatom, navodno bi trebo dobit nesto sitno. Ljeniji je u startu od multivara zbog tezih rolica i mozda drugih kutova na samom variu sto meni u pravilu odgovara. Ne volim one udare momenta kod kretanja. Isto mi je bilo na VXR-u pa tako i tu. vise volim kad je on jaci kasnije malo.
Remen ko remen, na serijalu neidem jer prek ljeta se nakon dva semafora to ugrije i rastegne i mogu ic doma s njim. Kevlar sam uzeo jer je on bio na stanju dok polinija nitko nije imao. Nije remen ni sjeo jos nakon ovih 2km tak da nemogu reci kak se vrti i kolko ide.
Pucanje radilice ? Iskreno nemam blage veze o tome, tj desilo se frendu na SR150 puklo kod variomata al na Runneru to nisam vidio jos. Moj je 2003. imam 16 ili 17 tisuca i za sad radi ok. Volio bi nabavit rezervne blokove radi mira u dusi ali vecinom su svi neki razvaljeni koji su god na prodaju.
Ostaje pitanje za torq jos samo...jel neko slao mail u tehnicku podrsku malossi :D
--- Kraj citata ---
ljudi iz iskustva govore da bolje radi s stock polutkom nego s torq-om, kokretno kad je polini vario u pitanju
ja ga isto imam ali je vracena stock polutka, ostaje mi samo kupit malossi kevlar pa isprobat komplet malossi prijenos slozit
mislim da je taj kevlarfrommalossi nesto kreci nego stock remen i polini kevlar koji kad je na bolcni stoji u vrhu polutki, a opet se nebi htio petljat vjerojatno ti znas sta radis :icon_thumright:
Chupsy:
--- Citat: vanjossi - 28 Prosinac, 2012, 21:33:23 ---navodno da torq ne radi dobro u kombinaciji sa polini variomatom
jel se osjeti sta razlika sa tim pm zvonom?
--- Kraj citata ---
nevidim poantu posta jer navodno u stvarnom svijetu ne znači ništa
razlika sa pm zvonom je očigledna
nadalje, ovi postovi puca radilica i to su smiješni, radilica je pucala samo kod skutera koji su imali lufta na ležajevima te velike varijacije u balansu radilice i variomata (zatezanje variomata nestručnim metodama, kada se se radilica napreže axijalno) puca kod kalote, jer je tamo najslabija no big deal...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju