Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP180 by 209
igor.sb:
budu dobre 15,7g role dok mu ne dopizde :toothy12: pa se krene vrtiti na bijednih 6000+, s 14g to opet sjedne na svoje
cudan je po pitanju toga, bar ne leti nepotrebno u okretaje kao multivar :dontknow:
kako to sve radi s malossi kevlarom, ne znam, da ne filozofiram previse, ako bude gubio okretaje znat ces sta je :icon_thumright:
walkay:
Jep kao sto Igor kaze, ja sam imao taj problem sto ga nisam mogao nastelati sa 15,7gr i sa Polini Kevlarom... nije htio vrtiti preko 7000 rpm sta god sam napravio. Na kraju sam stavio Malossi 14gr, serijski centralni i kupio sam serijski Piaggio remen za Runner i sad radi savrseno!
Drnda:
kad je vec rasprava o tome..
koja je ono fora da rolice vole zapeti i rastopiti se u variomatu, jel to bilo polini rolice u multivaru ili sto ono?
pralas:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Prosinac, 2012, 12:43:53 ---kad je vec rasprava o tome..
koja je ono fora da rolice vole zapeti i rastopiti se u variomatu, jel to bilo polini rolice u multivaru ili sto ono?
--- Kraj citata ---
malossi role u poliniju
steeef:
--- Citat: walkay - 29 Prosinac, 2012, 12:38:00 ---Jep kao sto Igor kaze, ja sam imao taj problem sto ga nisam mogao nastelati sa 15,7gr i sa Polini Kevlarom... nije htio vrtiti preko 7000 rpm sta god sam napravio. Na kraju sam stavio Malossi 14gr, serijski centralni i kupio sam serijski Piaggio remen za Runner i sad radi savrseno!
--- Kraj citata ---
toe samo konkretan dokaz da kevlar na seriskom skuteru nije potreban nego je bacanje para..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju