Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP180 by 209

<< < (27/53) > >>

ivanm:
pogotovo zbog zamora materijala jer je tamo naprezanje najveće.

kiza-iz-kvarta:
Kod mene na Brutalku je multivar u kombinaciji sa maloosi kevlarom, bez maloosi torqa  :icon_thumright: gore  je bio MHR spuh (kojeg je sad zamjenio Jolly 172) tak da su rolice bile 10,5g + malossi bijeli dugački feder...a i da vam budem iskren nisam ni razmišljao da si piknem taj malossi torq jer kad smo ga frend i ja stavili na onog BB skippera što je išao kak kuga, nije bilo nikakvog efekta  :dontknow: kao ni sa maloosi sekundarom....zanimljiva stvarčica kod uštelavanja prienosa kod BB-a; meni je Smajo kod tokara napravio deblju platnu koja ulazi u ventilvar, nisam je nikad premjerio tak da ne znam debljinu,al otprilike je debljine kao 2 stock platne....probao sam prilikom izmjene remena i rolica stavit stock platnu i probat, razlika se mnogo osjeti !

a ovo PM zvono je svakako MUST HAVE, pitanje je dana kad ću ga piknut za Brutalka  :headbang:

walkay:
Kakav je Polini Evolution zvono naspram PM-a?

209:

--- Citat: walkay - 29 Prosinac, 2012, 14:20:42 ---Kakav je Polini Evolution zvono naspram PM-a?

--- Kraj citata ---

u najmanju ruku manje atraktivnog izgleda. Cijena je tu negdje..

vanjossi:

--- Citat: Chupsy - 29 Prosinac, 2012, 13:49:22 ---
--- Citat: vanjossi - 28 Prosinac, 2012, 21:33:23 ---navodno da torq ne radi dobro u kombinaciji sa polini variomatom

jel se osjeti sta razlika sa tim pm zvonom?

--- Kraj citata ---
nevidim poantu posta jer navodno u stvarnom svijetu ne znači ništa

razlika sa pm zvonom je očigledna

nadalje, ovi postovi puca radilica i to su smiješni, radilica je pucala samo kod skutera koji su imali lufta na ležajevima te velike varijacije u balansu radilice i variomata (zatezanje variomata nestručnim metodama, kada se se radilica napreže axijalno) puca kod kalote, jer je tamo najslabija no big deal...

--- Kraj citata ---

gdje si kućo stara

poanta je bila u tome da ga ja nisam nikad montirao a neki članovi jesu, a prema njihovim iskustvima to nije dobro radilo, kao što se vidi iz slijedećih postova

to sven

te 15.7 su preteške, najbolje da probas usporediti s neki sp-om  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju