Općenito > Propisi
A1 vozacka..
filiplatinovicz:
Srećom u rijeci nema više tramvaja, a ni trolejbusa. no ima gradskih autobusa, koji kad daju žmigavac da bi izašli s ugibališta imaju prednost pa se treba zaustavit i propustit ih! :glasses9:
crogenie:
Hvala puno svima na avjetima... Ma trebao bih otici to odraditi, da dobijem tu hebenu vozacku vise... A platio sam 2200+ jos neki dodaci. Neznam, otkako sam pao ispit o propisima, malo sam paranoican, osjecam i veliku dozu straha prema tom zadnjem iskusenju, a valjda cu uspjet iz prve. A da ste mi vidjeli izraz lica kad mi ovaj dao test da ga opet pogledam... :icon_biggrin: Da prostite, ko' posran... :toothy12: (neka zenska do mene polozila, a ja roknuo), jedini ja sam polagao za A1 u cijeloj ucionici, katastrofa. A kakvu sam tremu imao kad sam isao 2. put, to da vam ne govorim... A tek na prvoj pomoci... Mislio sam da cu umrijet. :laughing7: Icic cu sad, ako Bog da slijedeci tjedan da pocnem odrađivati vožnju, da dobijem vozacku, i onda u skolu sa scootom, da se maknem iz jebenih trolejbusa... ;D ;D ;D I jos nesto, koliko traje voznja (koliko sati), i koliko se odrađuje u jednom danu?
Lijep pozdrav svima.
filiplatinovicz:
voznja je 15 sati, u jednom danu je najbolje odradit jedan nastavni sat... jer najbolje sjedne. treba bit koncentriran i slušat one dripce kaj govore jer ce se svi ti elementi pojavit na ispitu...
znam kako ti je. tlaka je to. ali, ako prihvatiš torturu, vođen svojim ciljem, mislim da ne bi trebalo bit problema na ispitu.
a za žensku je lako... ona je buljila u instruktora a ti u nju... nastrebala je skriptu na pamet i prošla. kaj je tu čudno???
Hrastinski:
moj frend je isto pao na ispitima 2 puta isto je polagao kao ja a1
filiplatinovicz:
ajde ne plaši čovjeka, vidiš da mu je teško pred ispit... položit će to on od prve! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju