Općenito > Propisi
A1 vozacka..
Hrastinski:
--- Citat: filiplatinovicz - 23 Studeni, 2006, 10:12:56 ---ajde ne plaši čovjeka, vidiš da mu je teško pred ispit... položit će to on od prve! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ne govorim za vožnju nego za ove testove o znakovima itd....
filiplatinovicz:
koliko razabirem, nas je prijatelj položio i testovei prvu pomoć... dakle ostaje mu ispit iz vožnje. siguran sam da, ako bude poslusao nase savjete, koji proizlaze iz gorkih iskustava, prolazi 100% :icon_thumright:
homer_simpson:
E, i ja bih trebao sad uskoro :), u 3mjesecu ravno 16 :D.. Pa će mi roditelji za rođendan platit vozački :)
E, jel ima gdje na netu , tih propisa o vožnji da ja malo proučavam i te znakove itd :)
Punisher:
--- Citat: homer_simpson - 04 Prosinac, 2006, 15:43:54 ---E, i ja bih trebao sad uskoro :), u 3mjesecu ravno 16 :D.. Pa će mi roditelji za rođendan platit vozački :)
E, jel ima gdje na netu , tih propisa o vožnji da ja malo proučavam i te znakove itd :)
--- Kraj citata ---
Ma dovoljna će ti biti ona knjiga koju ćeš dobiti na korištenje... u njoj ti piše sve, samo ne kako položit ispite :laughing7:
Šala mala... ma proći ćeš bez frke... pogotovo ako si što učio i gledao dok si ovako vozio bez dozvole. U školi ćeš naučit još par sitnica i to ti je to.
I još jedna stvar... ono što budeš učio u školi to dobro zapamti, barem za vrijeme dok ne položiš iako ti se budu neke stvari činile skroz debilne (kao i meni 90% stvari) i ispravi ako si ti dosad već nešto radio ali krivo. Viruj mi smiri malo glavu dok to ne središ a posli kako ti pukne pa nek ti je na savjest ako budeš radio (prevelike) gluposti. Jednostavnije od ovoga ne može biti. Ali ako ti tko ovdje da koji link sigurno je dobro da malo 'prolistaš' po netu... od viška glava ne boli.
Eto... i sad vi meni kažite da ja imam 19 godina :frajer: .
filiplatinovicz:
imaš, imaš...
sve sto se uci u autoskoli trebalo bi zapamtit za cijeli zivot, a ne samo do ispita... prvo bi trebalo naucit vozit po propisima, a tek onda možda malo i improvizirat. Odluci li netko krsit propise, neka toga barem u svakom trenutku bude potpuno svjestan!
Primjerice, ako ne stanemo do kraja pred znakom stop, već samo dovoljno usporimo, jer imamo dobar pregled glavne ceste, trebamo biti svjesni da smo prekršili jedan načelno dobar, ali konkretnoj situaciji možda i malo pretjeran propis... Dakle, nismo ignorirali propis, već smo svjesno postupili shodno situaciji, nasem iskustvu, osobinama vozila i stanju na cesti. Jer ako počnemo automatski igorirat propise, prije ili kasnije skrivit ćemo nesreću, a to ipak nitko od nas ne želi... barem se nadam!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju