Općenito > Propisi
A1 vozacka..
StreetRunner:
Pazi puno na ono što ti rekao filiplatinovicz posebno na okret glave jer to ti je po meni najvažnije.Pazi i na one pješake s namjerom :nono:,ja sam pao na ispitu zbog takvog jednog
filiplatinovicz:
e da... sve radnje trebaju bit stložene... i prenaglašene. Nije dosta da Ti nešto provjeriš, već komisija mora zaključiti da si provjerio. To njih pali!
npr. dolaziš u pregledno raskršće s glavnom cestom iz sporedne, usporiš i lijepo vidiš na sve strane da na 200 metara nema nikoga. ali, ako je znak stop moraš prvo stati i tek onda nastaviti voziti... inače pljus!!!
i tako to u svim situacijama koje ti se možda čine debilnima. izdrži tih petnaestak minuta!!!
Hrastinski:
--- Citat: filiplatinovicz - 22 Studeni, 2006, 11:41:59 ---e da... sve radnje trebaju bit stložene... i prenaglašene. Nije dosta da Ti nešto provjeriš, već komisija mora zaključiti da si provjerio. To njih pali!
npr. dolaziš u pregledno raskršće s glavnom cestom iz sporedne, usporiš i lijepo vidiš na sve strane da na 200 metara nema nikoga. ali, ako je znak stop moraš prvo stati i tek onda nastaviti voziti... inače pljus!!!
i tako to u svim situacijama koje ti se možda čine debilnima. izdrži tih petnaestak minuta!!!
--- Kraj citata ---
slažem se, posebno obrati pozornost na okret glave!!!
filiplatinovicz:
primjerice, na vukovarskoj, tamo gdje se sužava na istoku, prije ivanićgradske u dvosmjernu ulicu, prelazi se koso preko tramvajske pruge. očito je da tramvaja nema ni za lijek, ali svejedno se prije stupanja na prugu mora dobro provjerit, okretanjem glave ima li tramvaja, kojeg nema! :toothy9:
Hrastinski:
--- Citat: filiplatinovicz - 22 Studeni, 2006, 12:40:02 ---primjerice, na vukovarskoj, tamo gdje se sužava na istoku, prije ivanićgradske u dvosmjernu ulicu, prelazi se koso preko tramvajske pruge. očito je da tramvaja nema ni za lijek, ali svejedno se prije stupanja na prugu mora dobro provjerit, okretanjem glave ima li tramvaja, kojeg nema! :toothy9:
--- Kraj citata ---
to su gluposti ali zbog tih gluposti padneš!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju