Općenito > Propisi
A1 vozacka..
filiplatinovicz:
liječnički treba položit prije formalnog upisa (vrijedi šest mjeseci za upis kategorije, 12 mjeseci za pohadjanje skole), potom treba odslušat i položit teoriju, potom se može paralelno pohađat prva pomoć i ić na vožnju. prvu pomoć treba položit prije ispita iz vožnje. slijedi izdavanje dozvole (dan nakon 16./18. rođendana) Ista je procedura za A1, A i B kategorije.
crogenie:
Pozdrav svima... Evo ja polazem za A1 trenutno, polozio sam ispite, (propise iz 2. :toothy12:), prvu pomoc iz prve... Sad ostaje jos samo odradit voznju i onda na test... I sad vi meni recite, kolika je vjerojatnost da se okine na voznji? Jel tesko? Ono, cisto informativno, da znam sta me ceka, pa da nakon toga mogu sa scootom u grad kao posten svijet... :(
Tommek:
e da te pitam koliko si sveukupno platio?
Hvala
filiplatinovicz:
na ispitu vozi polako i sigurno. pokaži obazrivost i krotkost, kak te budu učili i nemaš frke. velika je vjerojatnost da položiš. no na ispitu trebaš pravilno šaltat, osvrtat se i kad treba i kad netreba, davat i gasit žmigavce, poštivat, naravno, sve propise... dakle pazit na tuđu prednost, zaustavit se pred znakom stop... drugim riječima, vozi kao deda!
:old:
Hrastinski:
--- Citat: crogenie - 21 Studeni, 2006, 22:31:30 ---Pozdrav svima... Evo ja polazem za A1 trenutno, polozio sam ispite, (propise iz 2. :toothy12:), prvu pomoc iz prve... Sad ostaje jos samo odradit voznju i onda na test... I sad vi meni recite, kolika je vjerojatnost da se okine na voznji? Jel tesko? Ono, cisto informativno, da znam sta me ceka, pa da nakon toga mogu sa scootom u grad kao posten svijet... :(
--- Kraj citata ---
nije tesko
slušaj instruktora i neće biti problema!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju