Tehnički kutak > Tuning skutera

Leovince ZX-R

<< < (7/11) > >>

CoK:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Listopad, 2010, 16:48:09 ---Je, dok god postojeci drlogi voze, al to nebu vjecno, a di ces onda kupit cvaju?

--- Kraj citata ---
onda cemo 4t bacit na srku, srka zivi vjecno  :headbang:

sto ne zabrane da auti idu preko 130?

dok prolaze eko norme, bit ce ih

funkyzg26:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Listopad, 2010, 16:50:01 ---Nebi se kladio da nece zabranit.

Pa pogledaj zakon o (ne)pusenju u kaficima. Ljudi investirali u sisteme ventilacije, a od slijedece godine (ne od 01.01. nego u toku godine) ce bit apsolutna zabrana pusenja.

--- Kraj citata ---

ako mi kupe novi četverotaktni u vrijednosti mog onda može ako ne onda če bit sranja , jel još uvijek se cvaje prodaju kaj da sad kupiš novog cvaju za 20somova kuna i oni zabrane dvotaktne motore sljedeče godine to nikako nebi moglo ič pa totalna pobuna

MazdaMurairotor:
de ludi ste. svi kupovati batine posto vidim da ih nemate.

funkyzg26:

--- Citat: igor.sb - 19 Listopad, 2010, 16:51:34 ---tipicno za tebe, uvijek u pravu, a nikad u pravu ZAPAMTI onaj tren kad si izvadio blokadu iz spuha, homolagacije nema  :icon_thumright:

nisi ti cuo buku kad nesto vristi na 13-14t, di prigusivac je vise radi estetike, jer stisat ne moze nista

dobro da ti nije zena u benconyu rekla

:omfg:

--- Kraj citata ---

pa nije ni bilo blokade u mom rekordu na početku grane to je meni onaj lik armin reko da ima blokada nutra , i ja reko vadite mi to van i oni rekli kao da su izvadili , kad ja otišo pogledat drugog rekorda nema niš na početku grane

CoK:
da nije rabljen  :icon_scratch:

EDIT: za potpis...pa da!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju