Tehnički kutak > Tuning skutera

Leovince ZX-R

<< < (6/11) > >>

CoK:

--- Citat: SlowRider - 19 Listopad, 2010, 16:44:26 ---pa kupac je uvijek u pravu  :toothy3:

--- Kraj citata ---
:toothy12:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Listopad, 2010, 16:44:44 ---Svakako ce se prestat prodavat, a ni zabrana u dogledno vrijeme nije nemoguca

--- Kraj citata ---
Pa ima i onih sto ne razlikuju 2t od 4t (kako policija, tako i na tehnickom) tako da ne vidim problem  ;D

3alfa3:

--- Citat: CoK - 19 Listopad, 2010, 16:47:10 ---Pa ima i onih sto ne razlikuju 2t od 4t (kako policija, tako i na tehnickom) tako da ne vidim problem  ;D

--- Kraj citata ---

Je, dok god postojeci drlogi voze, al to nebu vjecno, a di ces onda kupit cvaju?

funkyzg26:

--- Citat: 3alfa3 - 19 Listopad, 2010, 16:44:44 ---Svakako ce se prestat prodavat, a ni zabrana u dogledno vrijeme nije nemoguca

--- Kraj citata ---

ma nedo im bog zabranit taman sam sad cijeli setup sad naručio  :hmh:

3alfa3:

--- Citat: funkyzg26 - 19 Listopad, 2010, 16:48:24 ---ma nego im bog zabranit taman sam sad cijeli setup sad naručio  :hmh:

--- Kraj citata ---

Nebi se kladio da nece zabranit.

Pa pogledaj zakon o (ne)pusenju u kaficima. Ljudi investirali u sisteme ventilacije, a od slijedece godine (ne od 01.01. nego u toku godine) ce bit apsolutna zabrana pusenja.

igor.sb:

--- Citat: funkyzg26 - 19 Listopad, 2010, 16:32:38 ---moj je homologiran pa se dere ko lud čuje me se kilometrima jbte još mi ljudi jebu m kad prolazim pored njih več mi se bed se vozit s motorom  :sad1: ,a to za zxr je istina upravo zbog rigoroznijih zakona su stavili tolki top i stišali ga full bar mi je tak lik reko u benconyu

--- Kraj citata ---

tipicno za tebe, uvijek u pravu, a nikad u pravu ZAPAMTI onaj tren kad si izvadio blokadu iz spuha, homolagacije nema  :icon_thumright:

nisi ti cuo buku kad nesto vristi na 13-14t, di prigusivac je vise radi estetike, jer stisat ne moze nista

dobro da ti nije zena u benconyu rekla

:omfg:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju