Tehnički kutak > Tuning skutera

Leovince ZX-R

<< < (8/11) > >>

igor.sb:

--- Citat: funkyzg26 - 19 Listopad, 2010, 16:58:01 ---pa nije ni bilo blokade u mom rekordu na početku grane to je meni onaj lik armin reko da ima blokada nutra , i ja reko vadite mi to van i oni rekli kao da su izvadili , kad ja otišo pogledat drugog rekorda nema niš na početku grane

--- Kraj citata ---

kako onda takav spuh moze imati homologaciju ?

mozda su ih sve pocupali van  :happy8:

za potpis da  :toothy11:

DvdAerox:

--- Citat: funkyzg26 - 19 Listopad, 2010, 16:23:21 ---pa to se zna da se zx tek počne derat kad mu vuna ode , leovince je upravo zbog toga stavio duplo veči top na zxr i duplo više vune nutra da ga stišaju zbog sve više rigoroznijih zakona u eu što se tiče buke auspuha ,zxr nema šanse da če ikad bit glasniji od zxa zbog veličine topa

--- Kraj citata ---

Pocet ce ti i tvoj zx.r drecit samo da predjes tih par sati rada.... mos ti stavit i prigusivac po velicini kao bojler, nece pomoci... cim zgori vuna u kontrakonusu si sjeban  :laughing11:

steeef:

evo ih obadva jedan kraj drugog..
nisu isti,zxr je dosta dulji,ne samo top nego cijeli spuh..top je duplo dulji i duplo širi nego na zxu.konusi su drugačiji.
obadva su nova i obadva stavljena na piaggio mašine,nova serka i runner..
zx se dere 3 put glasnije..al kolko sam primjetil zxr ima bolje performanse

ForRace3:
Stvarno mi nije jasno zasto toliko raspravljanja o ZX-R-u...jbg, napravili su nesto novo jer su dosadili bogu i narodu sa zx-om i rr-om...sad su ih izmjesali i dobili tisi spuh, boljih performansi, i vecini lijepseg izgleda... :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: DvdAerox - 19 Listopad, 2010, 17:07:04 ---
Pocet ce ti i tvoj zx.r drecit samo da predjes tih par sati rada.... mos ti stavit i prigusivac po velicini kao bojler, nece pomoci... cim zgori vuna u kontrakonusu si sjeban  :laughing11:

--- Kraj citata ---

Moj bivsi skut je vozio na Yasuni R vise od 20.000km i ta vuna je zgorila odavno (ako je upoce i bila ikad tamo). Al spuh ima isti zvuk kao i kad je bio nov - vrlo tih obzirom kakav je setup skuta bio.

Slikano je nakon 20.000km

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju