Tehnički kutak > Tuning skutera
Leovince ZX-R
funkyzg26:
--- Citat: igor.sb - 19 Listopad, 2010, 17:06:48 ---kako onda takav spuh moze imati homologaciju ?
mozda su ih sve pocupali van :happy8:
za potpis da :toothy11:
--- Kraj citata ---
to za blokadu sam posumljo kad mi je tu jedan dečko sa foruma reko da on opče nije dobijo novi rekord s tom blokadom u grani (to je onaj dečko kaj je reko da mu je puko rekord) neznam koji motor ima , nego ja kad sam kupovo rekorda pitam ja armina voditelja amitrada u zgu kaj mi budu skinuli tu blokadu ili ne , da frajer meni kako ti to mene možeš pitat opče ja reko pa kaj sam neš pogrešno reko (mislio zakonom zabranjeno hahahaha) pitam opet pa jel budete il ne da znam kaže da če skinut i da kak ja to njega mogu pitat to je koda on mene pita neš o kompjuterima uglavnom tak neš je bilo , kao kaj se ja njima u poso miješam u tom smisliu , a ispalo da blokada u rekordima opče nema na početku grane :drunken_smilie: , ja mislim da ih opče nigdje ne stavljaju jel di god sam pročito svima je preglasan neki idu gurat šrafcigere u top da ga zaguše sa vunom da ga stišaju i onda im se rastopi plastika na kraju topa hahaha
aprilia area 51:
to mi je ostalo do skre koju sam imo do nedavno sad trenutno nemam nikaki al uskoro nesto stize a to u avataru je ostalo od prije...
tak da molim da se nepavite previse pametni ak neznate o cem se radi... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju