Ostalo > Sportski kutak
Tko će bit prvak HNL-a?
aeroman:
Šokota je pojačanje za LP ;D
A i Hajduk se pojačo sa Šurjakom i Bokšićem u upravi :headbang: :headbang:
Inače Da Silva je potpiso ugovor do 2017god :laughing7: :laughing7: a Ćorluka i Modrić do 2015god :laughing7:Završit će karijeru u Dinamu :laughing7: ;D :icon_tongue:
Goran:
Šokota je stara konjina koji svoje najbolje partije odigrao u Benfici i Portu!Kao kad su dofurali Nowotny-a starog dedu koji je stalno bio ozlijeđen, ili Anderson Costa na njegovim dolascima netko je dobro oprao lovu!Ta dva debila su koštala 3 milijona Eura! :icon_scratch:
Znam da je Eduardo potisao ugovor ali nisam bio siguran je li na pet ili deset!!!
Da bar oni svi završe karijeru u Dinamo, možda i nešto napravimo u Europi!!!Mogli bi prezimiti i napokon da dočekamo proljeće u europi!!! :icon_tongue:
enigma:
nece oni ostat toliko godina...otic ce na ljeto, u najboljem slučaju za dinamo nakon što ispadnu u pretkolu... :laughing7: :laughing7:
nemojte me krivo shvatit, jako bi želio da dinamo igra ligu prvaka...al realno-jako teško...
te ugovore su potpisali zato da bi odštetna klauzula bila što veća....
aeroman:
--- Citat: enigma - 10 Svibanj, 2007, 07:31:28 ---nece oni ostat toliko godina...otic ce na ljeto, u najboljem slučaju za dinamo nakon što ispadnu u pretkolu... :laughing7: :laughing7:
nemojte me krivo shvatit, jako bi želio da dinamo igra ligu prvaka...al realno-jako teško...
te ugovore su potpisali zato da bi odštetna klauzula bila što veća....
--- Kraj citata ---
Ma znam da su potpisali radi odštete,Dinamo nema šanse da uđe u LP,jer su isti ko i prošle god.,bilo bi dobro da uđu bar u kup Uefa. :headbang:
enigma:
slažem se... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju