Ostalo > Sportski kutak
Tko će bit prvak HNL-a?
IZd:
Dinamo, Hajduk ili bilo koji drugi HR klub neće ući u LP sve dok su u klubovima privatni interesi ispred klupskih...Primjer imate: Dinamov trojac potpisao desetogodišnje ugovore? Zašto? Da bi završili karijere u Dinamu??? Ili da bi njihov vlasnik (a to nije klub!!!) dobio što veću odštetu, a njima što ostane! Mislim da je ovo drugo u pitanju :toothy3: :'(
Ista stvar je i s drugim HR klubovima...
Svima je jasno da će se ti igrači prodati...samo je pitanje vremena!
Goran:
Streetrunner vidimo se sutra na Maksimiru, nadam se? :toothy9:
Nemate nikakve šanse sutra!Valjda će biti dobra utakmica!!!?! :icon_tongue:
StreetRunner:
--- Citat: Goran - 18 Svibanj, 2007, 20:53:56 ---Streetrunner vidimo se sutra na Maksimiru, nadam se? :toothy9:
Nemate nikakve šanse sutra!Valjda će biti dobra utakmica!!!?! :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ma ja ti neiden na utakmicu.Čestitan još jednon na osvojenom prvenstvu ali eto vidit ćemo kako će završit.Možda van ipak malo i pokvarimo slavlje :laughing7: :laughing7:
jedva čekan iduću sezonu
IZd:
Čestitam Dinamu na prvenstvu (i vjerojatno na Kupu)...
Ove godine su najbolji...Bolji su i od Hajduka :'(
Svaka čast,...ako ostanu na okupu moglo bi biti dobro...
Goran:
Ova utakmica je pokazala koliko je Dinamo bolji od Hajduka, dugo se Hajduk nije tako osramotio i loše igrao a i nisu imali podršku svojih navijača kojhi je bilo oko 300!- uglavnom su šutili i čudu gledali kako i Dinamo gazi i ponižava!Torcida je bila jučer jadna i bespomočna!Nisu mogli vjerovati što im se događa!!!?!
Atmosfera na stadionu je bila odlična, od igre, navijanja, vatrometa i proslave!!!Dinamo je jučer super igrao i Hajduk mora biti sretan što nije dobio petardu, u svim segmentima smo ih nadigrali! :hello:
StreetRunneru svaka riječ je suvišna, sve si vidio jučer i nemoj da mi više pričaš da ste bolji ili nešto slično tome!!!Budite sretni kako ste prošli!Iako sam ja više očekivao od Hajduka barem da će pružiti neku igru ali ništa kao i obično!!! :icon_thumright:
i prvi put da sam vidio na stadionu penzionere bakice i dedice sa unučadima kojima ipak nije mjesto na stadionu!!!kad sam išao doma uočio sam dvije bakice na stanici kako čekaju bus zajedno sa Boysima - zanimljiv prizor!!! :icon_tongue:
DINAMO - HAJDUK 3:0!!! :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Izd- teško ti biti bolji od Hajduka!???! :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju