Ostalo > Sportski kutak

Tko će bit prvak HNL-a?

<< < (24/24)

IZd:
Nije teško biti bolji od ovogodišnjeg Hajduka, ali je očigledno da je 10 momčadi ispod Hajduka, a jedna iznad (zasluženo!).
Kada je ovolika razlika između Dinama i ostatka lige to nikako nije dobro za Dinamo (a ni za nas koji općenito volimo gledati nogomet.). Tu se krije opasnost od ispadanja u Europi zbog nedovoljnog broja jakih i pravih utakmica...

Osobno bih više volio da su se do zadnjeg kola tri-četiri momčadi borile za naslov prvaka, kad se to dogodi to ći biti znak da smo sve bliže Europi i igranju više od jednog-dva pretkola.

StreetRunner:
čekajte moment.Pa o čemu vi pričate.Ja sam gledao prijenosn na HTV i Torcida je apsolutno nadglasala BBB tokom cijele utakmice a jedva ih je bilo 1000(ako je i to bilo).Pa nemojte gluposti pričat.Tko je još gledao na TV nek kaže svoje mišljenje.
BBB su se čuli samo prvih 10 minuta a poslje tokom cijele utakmice ništa.To mi stvarno nije jasno,slavite naslov prvaka i rekorde a Torcida vas pred punim stadionom u Zagrebu nadglasala.Ja san snimio cilu utakmicu gdje se jasno čuje svaka Torcidina pisma.Daj nemoj te gluposti pričat

IZd:
Mislim da je ova tema došla kraju...pa i prvenstvo je završilo...Nema više smisla...

Osim ako dalje nećemo razgovarati o prvaku 2007/2008 godinu...

enigma:
to će biti druga tema...ovu ključamo... :redface:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju