Ostalo > Sportski kutak

Tko će bit prvak HNL-a?

<< < (21/24) > >>

enigma:
ako se ne proda modric,eduardo,čorluka... :laughing7:

inače, slažem se da mladima treba dati priliku, al mislim da iskustvo rapaića i tudora može samo pomoći...

isto tako "iskustvo" žilića samo odmaže.... :drunken_smilie:

Goran:

--- Citat: enigma - 08 Svibanj, 2007, 07:28:42 ---ako se ne proda modric,eduardo,čorluka... :laughing7:

inače, slažem se da mladima treba dati priliku, al mislim da iskustvo rapaića i tudora može samo pomoći...

--- Kraj citata ---
Žilić je klasa za sebe!to je prosječan igrač koji ne može igrati u Hajduku!Naravno ako Hajduk želi nešto napraviti u KUP UEFE!taj debil uvijek nešto zaj...!
Potajno se nadam de se Modrić, Čorluka i Da Silva ne budu prodali jer su nam onda šanse nikakve!!!

StreetRunner:

--- Citat: Goran - 08 Svibanj, 2007, 21:36:03 ---
--- Citat: enigma - 08 Svibanj, 2007, 07:28:42 ---ako se ne proda modric,eduardo,čorluka... :laughing7:

--- Kraj citata ---
Žilić je klasa za sebe!to je prosječan igrač koji ne može igrati u Hajduku!Naravno ako Hajduk želi nešto napraviti u KUP UEFE!taj debil uvijek nešto zaj...!
Potajno se nadam de se Modrić, Čorluka i Da Silva ne budu prodali jer su nam onda šanse nikakve!!!

--- Kraj citata ---
pa jeli Maminjo išta govori kakvi su mu planovi??????????

Goran:

--- Citat: StreetRunner - 09 Svibanj, 2007, 11:39:53 ---
--- Citat: Goran - 08 Svibanj, 2007, 21:36:03 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

pa jeli Maminjo išta govori kakvi su mu planovi??????????

--- Kraj citata ---
Čorluka i Modrić ostaju i sljedeču sezonu a za Da Silvu nisam baš siguran!jedino znam -tko iskešira 10 miljončića, Da Silva je njihov!Dinamo ga neće pustiti ispod te love jer je sad nedugo potisao novi ugovor,mislim na 5 god. ako ne i više!!!Neka pojačanja ne budu dolazila jedino mogu doći neki manje poznati i slabiji igrači!bio bih zadovoljan da ostane ova ekipa kakva je, pa da vidimo što se može, glavno je da se ne prodaju igrači!!!

enigma:
došo im je šokota :laughing7: :laughing7: :laughing7:

hoće roberta kovača al to neće ići, dakako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju