Ostalo > Sportski kutak
Tko će bit prvak HNL-a?
enigma:
--- Citat: IZd - 02 Travanj, 2007, 12:31:20 ---
A inače Ivanković ima 14 pobjeda zaredom.
--- Kraj citata ---
da, a to je rekord...kad je hr liga ove sezone tako jaka... :redface:
Goran:
Dinamo je zakon u našoj jadnoj ligi i niko mu nije do koljena!!!DINAMO PRVAK 2007!!!!!!!! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
StreetRunner:
--- Citat: Goran - 16 Travanj, 2007, 23:00:08 ---Dinamo je zakon u našoj jadnoj ligi i niko mu nije do koljena!!!DINAMO PRVAK 2007!!!!!!!! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a ove godine Dinamo iduće Hajduk i tako ti to ide u našoj korumpiranoj Hrvatskoj
enigma:
dakle, dinamo prvak...čestitke.
druga stvar, gledao sam tekmu protiv zagreba, sviđa mi se pudar što gura te mlade igrače, zaista se nadam da će napravit čistku u svlačionici i riješit se dosta igrača, jer ne trebaju hajduku igrači poput žilića i sličnih...
uz koje pojačanje (rapaić, tudor) mogao bi hajduk imati lijepi spoj iskustva i mladosti za iduću sezonu....
dinamu za ulazak u lp trebaju barem na svakoj poziciji po jedan igrač...i to ne bilo kakav, bišćan bi bio odličan za sredinu, trebaju uzet provjerenog obrambenog igrača kao i napadača...tek tada bi možda mogla proći ta pretkola...
Goran:
--- Citat: enigma - 07 Svibanj, 2007, 07:27:16 ---dakle, dinamo prvak...čestitke.
druga stvar, gledao sam tekmu protiv zagreba, sviđa mi se pudar što gura te mlade igrače, zaista se nadam da će napravit čistku u svlačionici i riješit se dosta igrača, jer ne trebaju hajduku igrači poput žilića i sličnih...
uz koje pojačanje (rapaić, tudor) mogao bi hajduk imati lijepi spoj iskustva i mladosti za iduću sezonu....
dinamu za ulazak u lp trebaju barem na svakoj poziciji po jedan igrač...i to ne bilo kakav, bišćan bi bio odličan za sredinu, trebaju uzet provjerenog obrambenog igrača kao i napadača...tek tada bi možda mogla proći ta pretkola...
--- Kraj citata ---
Hajduk nema love za njih dvojicu niti će ikad imati!a i mislim da bi se oni utopili u sivilo!bolje da se forsiraju mladi nego da oni dođu i da mi glume frajere i da budu stalno ozlijeđeni kao što je Tudor u Juventusu!Rapaić bi mogao proći ako bi bio još u formi!Ali oni neće doći ipak je velika lova u pitanju!Dinamo uvijek prođe pretkola odnosno 2 pretkolo koje smo prije igrali i uvijek se plasira u 3 pretkolo LP, Dinamo nikad ne posustane!Dinamo će i ove sezone proći i 1 i 2 pretkolo i onda će se boriti za ulazak u LP, kao svake godine izgubimo u 3 pretkolu zato što dobimo momčadi iz lige petice!mi barem održavamo neki rejting a ne kao ostale momčadi odmah u 1. pretkolima ispadaju zato nam je i pao Koficijent pa Dinamo ove sezone mora u 1. pretkolo!prošetat ćemo se u ta dva pretkola a u 3. molimo boga da dobijemo nekog slabijeg!!!Dinamo treba jedan obrambeni i vezni igrač da bi mogli ući u LP!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju