Ne, razmišljao sam o golfu dvojci 1.6D iz 91. za jedno 2500€, limarija ko curica, 21. vlasnik, i još mu ostane para za tuning što je najbolje
Ako želi neku ozbiljnu ponudu i broj od čovjeka koji se bavi nabavom rabljenih automobila poslati će PM, ovdje ne mislim ništa stavljati i raspravljati se s ljudima koji u životu nisu sjeli za volan, a kamoli znali nešto o autima...
Kolega kao prvo ja sam stariji od tebe,kao drugo vozio sam do sada od skutera-motora-kombija-slepera-auta tipa audi a6,corado,golf 1,3,4,5.........
Covjek si hoce kupit auto a ne kantu staru 19godina .... a da za ovih 2500e si moze ugradit esp,klimu,podizace,centralno, i jos hrpu toga
Evo moj susjed ima isto 2,ito 1vl i sve i trazi 8tkn i nece nikad dobit za nju toliko ! Dobit ce mozda 6 ako nekome zbilja treba takav auto.....
A za tvoju info ja sam u 11 mjesecu kupio golfa 3 za 6000kn,1.6,1996god,i sa velikim servisom na motoru,novim gumama i registracijom me je dosao 12000kn,a ima klimu,abs,servo,5v,profilirane siceve itd a ti tu nudis golfa 2 za 2500e vidi se da puno znas o autima