Općenito > Propisi
Kazna 1000 kn i kaciga
darac_os:
E jbg.. A nista pisi zalbu a za kacigu neznam.. pogledaj po netu jel uvozi tko.. probaj naci na netu za homologaciju.. itd. mislim da je to glupo, da ako nema etiketu 1000 kn kazna.. pa ja imam kacigu SHARK od 500 € i otpala mi etiketa to znaci da ce mi pisati kaznu? :laughing7:
irud_os:
e i sad me zanima
u slucaju da odem na sud
dali ce pomogat ista sljedece
u stanici za teh preg je policajac cacko po motoru i isprobavao brzinu a ne osoba koja radi tamo i koja bi to trebala napravit
2 mehanicara stoje sa strane ku panjevi i gledaju
marin-w:
--- Citat: irud_os - 24 Svibanj, 2012, 18:46:47 ---e i sad me zanima
u slucaju da odem na sud
dali ce pomogat ista sljedece
u stanici za teh preg je policajac cacko po motoru i isprobavao brzinu a ne osoba koja radi tamo i koja bi to trebala napravit
2 mehanicara stoje sa strane ku panjevi i gledaju
--- Kraj citata ---
Gledaju jer ti ne smiju nista dirat po skuteru isto kao i taj policajac.
Na sud neces ic,to sad ide sve bez suda. Napisi zalbu pa ti mozda umanje za 200-300kn ali kaznu ces platit na ovaj ili onaj nacin.
Prigovor na policajcevo postupanje mozes isto napisat ako znas njegove podatke.
I na kraju to sto je on prckao po skuteru i sto si bio na tehnickom nema nikakve veze sa tvojom kacigom. Zelim rec da ces kaznu platit iako se ti zalio na njegovo postupanje.
irud_os:
--- Citat: marin-w - 24 Svibanj, 2012, 18:57:40 ---Gledaju jer ti ne smiju nista dirat po skuteru isto kao i taj policajac.
Na sud neces ic,to sad ide sve bez suda. Napisi zalbu pa ti mozda umanje za 200-300kn ali kaznu ces platit na ovaj ili onaj nacin.
Prigovor na policajcevo postupanje mozes isto napisat ako znas njegove podatke.
I na kraju to sto je on prckao po skuteru i sto si bio na tehnickom nema nikakve veze sa tvojom kacigom. Zelim rec da ces kaznu platit iako se ti zalio na njegovo postupanje.
--- Kraj citata ---
hvala puno na pomoci
kazna je vec "placena" :D
morao sam ovo ispricat jer nije mi do kazne ni do kacige vec tako bezobrazno ponasanje
i onda se pitamo zasto je drzava u kur*u kad ljudi koji bi trebali bit slika i prilika drzave su ovakak g#vn#
da zaboravio sam napomenit da me napo da je kljuc koji imam za otvaranje garaze i kapije da je to prekidac za el blokadu lol
roc:
Imam nolanicu koja je starija i nema nikakvih oznaka, a dao bi se kladit da je kvalitetnija od ovih s certifikatom jer je kostala puno. To je model N33.Kad te tak vide moraš se izvlačit ako imaš neku bolju firmu kacige na to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju