Općenito > Propisi

Kazna 1000 kn i kaciga

(1/20) > >>

zokizo:
neznam di da ovo stavim p aevo tu ako nije u redu premjestite

a sad pitanje:

dali je tko imao problema da je dobio kaznu jer mu kaciga nije imala prisivenu etiketu na kojoj je slovo E i neki broj
negovorim o onim sljemovima
nego bas o kacigi znaci imam kacigu ima jedno 5-6 god ali nema prisivenu etiketu sa tim nekim certifikatom ( slovo E i neki br )

i danas me zaustavi policija i dobijem kaznu zato sto nemam jebenu etiketu

dali se netko zalio i kako mu je prosla zalba??

Mislav46:

--- Citat: zokizo - 31 Svibanj, 2010, 00:12:11 ---neznam di da ovo stavim p aevo tu ako nije u redu premjestite

a sad pitanje:

dali je tko imao problema da je dobio kaznu jer mu kaciga nije imala prisivenu etiketu na kojoj je slovo E i neki broj
negovorim o onim sljemovima
nego bas o kacigi znaci imam kacigu ima jedno 5-6 god ali nema prisivenu etiketu sa tim nekim certifikatom ( slovo E i neki br )

i danas me zaustavi policija i dobijem kaznu zato sto nemam jebenu etiketu

dali se netko zalio i kako mu je prosla zalba??

--- Kraj citata ---
E1 to je ajmo reci neka europska oznaka za sigurnost kacige, odnosno najniza razina sigurnosti, kacige koje nemaju oznaku vrijede jednako koda ju i nemas na glavi, zatim prema kvaliteti kacige se penje E2, E3....prvi put cujem da su nekog zbog toga kaznili, mislim da nemozes nista napraviti jer to sve stoji u zakonu....samo mi nije jasno kako onda oni sljemovi (pola glave viri vani) sto furaju na coperima mogu biti sigurni kao neka integralna kaciga....

efz:
Ja sam cuo da mogu radi te oznake (certifikata) kazniti ali je ovo 1. primjer da cujem da je neko bas kaznjen........... sad malo gledam kacige koje imam doma i na obje ima prisiveno na vezicama oznaka........na Nolan je E3, a Takachi od cure E11

shegy:
AGV gp1 je E1 .. pise na vezu jednom...

igor.sb:
mogo si poslikat tu kacigu, da vidimo zbog ceg si dobio kaznu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju