Općenito > Propisi

Kazna 1000 kn i kaciga

<< < (13/20) > >>

noky007:
S cim se vi opterecujete  :laughing7: :laughing7:

skky:
koji zakon, pa zašto se takvim kacigama uopće dozvoljava uvoz u RH, ako kod nas nezadovoljavaju potrebne uvjete, pa ako sam kupio kacigu u trgovini ona bi morala udovoljavati hrvatskim zakonima!

Zali se, reci da ti je otpala ta etiketa, da si zvao uvoznika te kacige al još ti nije dostavio potvrdu da tvoja kaciga udovoljava zakonu!

irud_os:
molim vas trebam pomoc
ovako ide
zaustavila me policija prije sat vremena na silverstonu /sali devil 50 koji ne da neide vec neide
i poceli mi srat da nemam etiketu na kacigi da je to 1000 kn kazna i da moram sa njima do tehnickog da vide dlai imam elektricnu blokadu na skuteru
i odem ja sa njima da bi jedan drot /g#vn% (ne mislim da su svi policajci stoka ali je ovaj bio dabog da mu djeci to radili sto je on meni) i on poceo drkat nesto po zicama ispod maske
i iznapado me da ja imam prekidac samo da ga on nemoze naci
a ja stvbarno nemam nikaki kit pizdrije nista u njemu da bi bio pola sata na tehnickom dio mi je taj glupavi majmun posikapcao maltene sve zice koje je mogao otkopcat i izj#bo me u zdrav mozak kao di mi je blokada
i onda mi se ladno bezobrazno smije u facu i kaze pohvali majstora koji ti ju je sakrijo
i dok mi je drugi pisao kaznu ovo g#vn% sjedi u autu i bezobrzno se smije
i nakraju su mu dali 1000kn kazne za nepropisnu kacigu
e sad sljedi pitanje
imam dvije kacige
jadnu sma dobio uz skuter na njoj nemam nikakih oznaka unutar kacige tojest ima jednu etiketu ali je cijela izbljedjela sa tom kacigom su me zaustavili
imam jos jednu koju sam dobio od kolege kaciga je placena oko 100eura u njemackoj i također su izbljedjele oznake ali ona ima ajmo rec na potiljku naljepnicu N20 ispod toga gr.1390 ispod toga xl:61/62

i sad kad sam malo bolje gledao obadvioje kacige a vidio sam da treba pistani E i neki broj pogledo sam malo bolje i imam ugravirano na viziru kacige
ova srot sto sma dobio pise E9
a ova skupa ajmo rec sto sam dobio od kolege iz njemacke pise E6

i da napomenem ni jedna ni druga nisu sljemovi lili take neke kerefeke bez uvrede ikom
molim pomoc
ako je ovako neko ko je kupio kacigu za 2000kn ju mze bacit ako mu se potrga cedulja

darac_os:

--- Citat: irud_os - 24 Svibanj, 2012, 18:14:06 ---molim vas trebam pomoc
ovako ide
zaustavila me policija prije sat vremena na silverstonu /sali devil 50 koji ne da neide vec neide
i poceli mi srat da nemam etiketu na kacigi da je to 1000 kn kazna i da moram sa njima do tehnickog da vide dlai imam elektricnu blokadu na skuteru
i odem ja sa njima da bi jedan drot /g#vn% (ne mislim da su svi policajci stoka ali je ovaj bio dabog da mu djeci to radili sto je on meni) i on poceo drkat nesto po zicama ispod maske
i iznapado me da ja imam prekidac samo da ga on nemoze naci
a ja stvbarno nemam nikaki kit pizdrije nista u njemu da bi bio pola sata na tehnickom dio mi je taj glupavi majmun posikapcao maltene sve zice koje je mogao otkopcat i izj#bo me u zdrav mozak kao di mi je blokada
i onda mi se ladno bezobrazno smije u facu i kaze pohvali majstora koji ti ju je sakrijo
i dok mi je drugi pisao kaznu ovo g#vn% sjedi u autu i bezobrzno se smije
i nakraju su mu dali 1000kn kazne za nepropisnu kacigu
e sad sljedi pitanje
imam dvije kacige
jadnu sma dobio uz skuter na njoj nemam nikakih oznaka unutar kacige tojest ima jednu etiketu ali je cijela izbljedjela sa tom kacigom su me zaustavili
imam jos jednu koju sam dobio od kolege kaciga je placena oko 100eura u njemackoj i također su izbljedjele oznake ali ona ima ajmo rec na potiljku naljepnicu N20 ispod toga gr.1390 ispod toga xl:61/62

i sad kad sam malo bolje gledao obadvioje kacige a vidio sam da treba pistani E i neki broj pogledo sam malo bolje i imam ugravirano na viziru kacige
ova srot sto sma dobio pise E9
a ova skupa ajmo rec sto sam dobio od kolege iz njemacke pise E6

i da napomenem ni jedna ni druga nisu sljemovi lili take neke kerefeke bez uvrede ikom
molim pomoc
ako je ovako neko ko je kupio kacigu za 2000kn ju mze bacit ako mu se potrga cedulja

--- Kraj citata ---

Nadji uvoznika tvoje kacige ako kazes da ima E na viziru onda je homologirana, neka ti uvoznik posalje potvrdu da je tvoj model kacige homologiran ili ako ti ima koji prijatelj istu odnesi im lijepo na sud! Nisi valjda potpisao tu kaznu od 1000 kn? a za ovo diranje zica bi im ja svasta rekao.. :D

irud_os:

--- Citat: darac_os - 24 Svibanj, 2012, 18:30:21 ---Nadji uvoznika tvoje kacige ako kazes da ima E na viziru onda je homologirana, neka ti uvoznik posalje potvrdu da je tvoj model kacige homologiran ili ako ti ima koji prijatelj istu odnesi im lijepo na sud! Nisi valjda potpisao tu kaznu od 1000 kn? a za ovo diranje zica bi im ja svasta rekao.. :D

--- Kraj citata ---
nazalost potpisao sam kaznu tojest obavezni prekrsajni nalog i dobio uplatnicu
kazna nece bit placena to odmah kazem, ne zbog oznake na kacigi vec zbog ovog skota koji me istuco da boli glava
dali ce bit problem nabavit certifikat za ovu kacigu posto je iz njemacke sad neznam dal ih igje kod nas uvoze radi se o NAU kacigi ovaka sam osa drugacijim bojama http://www.naucapacetes.com.br/boutique/images/itens/LEVIATHAN%20PRETO%20PRATA%201.jpg
a ova druga nazalost nema oznaku prozivođaca na njoj tako da sma nju otpisao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju