Općenito > Propisi

Kazna 1000 kn i kaciga

<< < (15/20) > >>

darac_os:

--- Citat: irud_os - 24 Svibanj, 2012, 19:05:58 ---hvala puno na pomoci
kazna je vec "placena" :D
morao sam ovo ispricat jer nije mi do kazne ni do kacige vec tako bezobrazno ponasanje
i onda se pitamo zasto je drzava u kur*u kad ljudi koji bi trebali bit slika i prilika drzave su ovakak g#vn#
da zaboravio sam napomenit da me napo da je kljuc koji imam za otvaranje garaze i kapije da je to prekidac za el blokadu lol

--- Kraj citata ---

Da ti je i nasao el blokadu to nema nikakve veze.. isto je tako mogao uzeti i skinuti mehanicku blokadu s variomata i reci aha nemas blokade..

roc:
mario koliko ti grama imaju te rolice'

marinjo:
uloži prigovor,i dostavi taj prigovor u stanicu, i nemoj zaboraviti napisati broj prekršajnog naloga, to ti je onaj broj desno gore u kutu, rok za prigovor ti je 8 dana.
znači to napiši čim prije i dostavi u tu policijsku postaju, i zatraži u žalbi da ti se umjesto kazne po zakonu napiše upozorenje ako do sada nemaš pisanog upozorenja.

broj pored slova E ti označava državu u kojoj je kaciga testirana ( broj 9 ti je ja mislim Italija gdje je kaciga testirana )  :icon_thumright:

roxos:
ja i dalje nerazumijem zasto je on dobio kaznu?? ja na svojoj kacigi uopce nisam imo nikaku naljepnicu i + obojo sam ju sad znaci nista nema na njoj sad cu ija dobit kaznu ili sta hahahah

TomTomislav:
Piši žalbu onda,rok ti je 8dana,inače postaje pravovaljano...I napiši unutra da ti je neovlaštena osoba tj u ovom slučaju policajac raskapao motor,on to nesmije dirat bez ikakvog naloga,ti mu moraš otvorit sic ak vec gleda u gepek ispod,on nesmije nista dirat!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju