Općenito > Propisi
Kazna 1000 kn i kaciga
Hrvoje_40:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2010, 04:09:08 ---Onda i kad ti snimaju glavu CT-om ili MR-om zbog nagnjecenja mozga (ili zbog neceg goreg) ti smuljaj doktore nekim laznim certifikatom :icon_thumright:
Nego, da pitam....
Zbog koga nosite kacigu? Sebe ili policije? Ja nosim zbog sebe...
--- Kraj citata ---
i ja nosim zbog sebe ;D to nije upitno
DvdAerox:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2010, 04:09:08 ---Onda i kad ti snimaju glavu CT-om ili MR-om zbog nagnjecenja mozga (ili zbog neceg goreg) ti smuljaj doktore nekim laznim certifikatom :icon_thumright:
Nego, da pitam....
Zbog koga nosite kacigu? Sebe ili policije? Ja nosim zbog sebe...
--- Kraj citata ---
U slucaju da mi se to desi onda ce to bit ne jer sam falsificiro podatke nego jer sam sam odlucio nosit sljem...
RunnerBoy:
moja ima oznaku E3, ali jako je slaba. malo se trknem po glavi i glava boli :angry7:(s kacigom na glavi naravno).
sad razmisljam da kupim onu original gilera kacigu, i dat cu minimalno 1500 kn za nju. ipak, nije bas dobro se zahebavat sa glavom.
Hrvoje_40:
--- Citat: RunnerBoy - 07 Lipanj, 2010, 19:21:51 ---moja ima oznaku E3, ali jako je slaba. malo se trknem po glavi i glava boli :angry7:(s kacigom na glavi naravno).
sad razmisljam da kupim onu original gilera kacigu, i dat cu minimalno 1500 kn za nju. ipak, nije bas dobro se zahebavat sa glavom.
--- Kraj citata ---
za te novce bi morala biti kvalitetna kaciga ;D
RunnerBoy:
za te novce bi morala biti kvalitetna kaciga ;D
[/quote]
bolje da bude. jer ove mi je vise puna kapa. :angry9:
al koliko bi otprilike kostala dobra kaciga??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju