Općenito > Propisi

Kazna 1000 kn i kaciga

<< < (12/20) > >>

Hrvoje_40:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2010, 04:09:08 ---Onda i kad ti snimaju glavu CT-om ili MR-om zbog nagnjecenja mozga (ili zbog neceg goreg) ti smuljaj doktore nekim laznim certifikatom  :icon_thumright:

Nego, da pitam....

Zbog koga nosite kacigu? Sebe ili policije? Ja nosim zbog sebe...

--- Kraj citata ---
i ja nosim zbog sebe  ;D to nije upitno

DvdAerox:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2010, 04:09:08 ---Onda i kad ti snimaju glavu CT-om ili MR-om zbog nagnjecenja mozga (ili zbog neceg goreg) ti smuljaj doktore nekim laznim certifikatom  :icon_thumright:

Nego, da pitam....

Zbog koga nosite kacigu? Sebe ili policije? Ja nosim zbog sebe...

--- Kraj citata ---

U slucaju da mi se to desi onda ce to bit ne jer sam falsificiro podatke nego jer sam sam odlucio nosit sljem...

RunnerBoy:
moja ima oznaku E3, ali jako je slaba. malo se trknem po glavi i glava boli :angry7:(s kacigom na glavi naravno).
sad razmisljam da kupim onu original gilera kacigu, i dat cu minimalno 1500 kn za nju. ipak, nije bas dobro se zahebavat sa glavom.

Hrvoje_40:

--- Citat: RunnerBoy - 07 Lipanj, 2010, 19:21:51 ---moja ima oznaku E3, ali jako je slaba. malo se trknem po glavi i glava boli :angry7:(s kacigom na glavi naravno).
sad razmisljam da kupim onu original gilera kacigu, i dat cu minimalno 1500 kn za nju. ipak, nije bas dobro se zahebavat sa glavom.

--- Kraj citata ---
za te novce bi morala biti kvalitetna kaciga  ;D

RunnerBoy:
za te novce bi morala biti kvalitetna kaciga  ;D
[/quote]
bolje da bude. jer ove mi je vise puna kapa. :angry9:
al koliko bi otprilike kostala dobra kaciga??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju