Općenito > Oprema

zimska "navlaka" koja se kopca na skuter za voznju po zimi

<< < (6/10) > >>

Genesis051:
Kako se to "vezuje" za vozača, je li to dobro vidim: imaš ju oko vrata k'o pregaču.... je li trakica (oko vrata) na čičak ("popušta" u slučaju pada itd...) i... cca cijena

marelica:

--- Citat: Genesis051 - 09 Listopad, 2006, 18:41:24 ---Kako se to "vezuje" za vozača, je li to dobro vidim: imaš ju oko vrata k'o pregaču.... je li trakica (oko vrata) na čičak ("popušta" u slučaju pada itd...) i... cca cijena

--- Kraj citata ---
da, dobro si vidio, imam ju ko pregacu oko vrata...  ;D
ima remencic za podesit velicinu a na jednom je djelu cicak kako bi se odvoio u slucaju pada...
cijena za runera je 68 a malaguti phantom 70 eura u trstu
na zalost u hr nitko ne drzi bas ovu marku termoprekrivaca...

Genesis051:
Dakle, blago rečeno, oko 500 Kn, nešto sitno preko... ali mi se sviđa baš zbog mogućnosti da se ne moram puno oblačit... kad sa skuterom "skoknem" samo po marendu (nekima poznatiji kao: gablec  :)   ) ili tako nešto, tokom samog boravka na poslu... a opet, "umoran" sam od hladnih nogu... i vidim ovo kao izuzetno rješenje...  :icon_thumright:

marelica:

--- Citat: Genesis051 - 09 Listopad, 2006, 19:00:54 ---Dakle, blago rečeno, oko 500 Kn, nešto sitno preko... ali mi se sviđa baš zbog mogućnosti da se ne moram puno oblačit... kad sa skuterom "skoknem" samo po marendu (nekima poznatiji kao: gablec  :)   ) ili tako nešto, tokom samog boravka na poslu... a opet, "umoran" sam od hladnih nogu... i vidim ovo kao izuzetno rješenje...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa bar tebi trst nije daleko... al ne kupuj bez Anti-flapa - probao sam i skuzio koliko je ovo bolje a razlike u cijeni gotova da i nema

eladio:
mogu li objaviti taj "test" kao vijest na portalu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju