Općenito > Oprema

zimska "navlaka" koja se kopca na skuter za voznju po zimi

<< < (5/10) > >>

Genesis051:
Zanimljivo za mene, koji sam lani "zatvorio" sezonu 30.12. a ove godine je otvorio oko 15.03.
Vozio sam se do 06.01. svaku radnu smjenu (svaki drugi dan) ali sam stao onu najjaču zimu do početka ožujka...
Nije više stalo robe na mene, a da se još uvijek mogu pomicat  :)

r.e.!:

--- Citat: marelica - 06 Rujan, 2006, 17:08:48 ---
--- Citat: eladio - 06 Rujan, 2006, 16:59:50 ---aha..
nesto sto bih rado "istestirao" u praksi...

budemo vidjeli, ako kupis javi, a ja cu sigurno saznati kako se o.j. ponasa u praksi.. pa tada javim  :redface:

--- Kraj citata ---

iskreno, jedva cekam da mi dodje...
stavil bum neke slike i napravil test pa cu napisat

--- Kraj citata ---

mene isto zanima kako će se to pokazati. za vespu također postoje ti prekrivači.

marelica:

--- Citat: r.e.! - 08 Rujan, 2006, 14:32:13 ---
--- Citat: marelica - 06 Rujan, 2006, 17:08:48 ---
--- Citat: eladio - 06 Rujan, 2006, 16:59:50 ---aha..
nesto sto bih rado "istestirao" u praksi...

budemo vidjeli, ako kupis javi, a ja cu sigurno saznati kako se o.j. ponasa u praksi.. pa tada javim  :redface:

--- Kraj citata ---

iskreno, jedva cekam da mi dodje...
stavil bum neke slike i napravil test pa cu napisat

--- Kraj citata ---

mene isto zanima kako će se to pokazati. za vespu također postoje ti prekrivači.

--- Kraj citata ---

da postoje i to cini se puno bolji od ovih za ostale skutere...
coveri za vespice imaju usivene magnete tako da nema puno vezanja i problema oko vijorenja i nedihtanja.
(sistem ko tank torba za rezervar na motoru)

marelica:
Da se pohvalim, nabavio sam tucano urbano navlaku, stavio sam ju na skutac i isprobao 20-ak km...
Ova je navlaka stvarno odlicna! Vodonepropusna je, iznutra ima "krzno", debelo je opsivena tako da se valjda nece iscufat, odlicno odgovara skutacu..
Anti-flap inflatable sistem je odlican (tucano urbano je jedini termo cover za skutere sa tim sistemom), u voznji prekrivac uopce ne viori, jel ga taj napuhani dio odlicno drzi uz noge. Kad otvorim ventilaciju puse toplo i tek sad ti otvori za zrak stvarno dolaze do izrazaja! Kad skotuc stoji, navlaka se navuce preko sica i zakopca tako da stiti veci dio skutera od kise, snijega ili sto vec...
eto slika:

od naprijed

sastrane

"rupa" za kljuc

rupa sa cickom za tocenje

sa druge strane

anti-flap

odozgora

i ovako to izgleda u kompletu...

r.e.!:
nije loše, za po zimi dosta praktično

Navigacija