Općenito > Oprema
zimska "navlaka" koja se kopca na skuter za voznju po zimi
gokiSP:
ovo je oslicna stvar na runneru di puse topli zrak..vjerujem da je i na drugim skuterima ali na runneru definitivno bolje grije...ali ja to nebi nikad stavio... :toothy11:
steeef:
--- Citat: gokiSP - 14 Listopad, 2009, 18:13:01 ---ovo je oslicna stvar na runneru di puse topli zrak..vjerujem da je i na drugim skuterima ali na runneru definitivno bolje grije...ali ja to nebi nikad stavio... :toothy11:
[/quote
nemaš kam stavit kad nemaš plastika na njemu :-)
--- Kraj citata ---
Hrvoje_40:
--- Citat: Mislav46 - 14 Listopad, 2009, 17:46:22 ---nitko nije prisiljen se vozit na -10 a ako vec oce glumit heroja onda moze i u kratkoj majici ::) poneses si rucnik i rezernu majicu ;)
--- Kraj citata ---
zaboravio si sunčane naočale
:glasses9:
Hrvoje_40:
--- Citat: Mislav46 - 14 Listopad, 2009, 17:46:22 ---nitko nije prisiljen se vozit na -10 a ako vec oce glumit heroja onda moze i u kratkoj majici ::) poneses si rucnik i rezernu majicu ;)
--- Kraj citata ---
mada ima ljudi koji to moraju jer im je to posao :headbang:
CheCola:
Malo sam gledao ovaj termoscud pa me zanima iz iskustva korisnika, kako je po kiši budući da je moguće kad se sprorije voziš ili stojiš da se cijedi po sicu i ide pod dupe, jer se obično vozim do snijega, a baš mi se ne da biti mokar na poslu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju