Općenito > Oprema

zimska "navlaka" koja se kopca na skuter za voznju po zimi

<< < (7/10) > >>

marelica:

--- Citat: eladio - 09 Listopad, 2006, 19:35:11 ---mogu li objaviti taj "test" kao vijest na portalu?

--- Kraj citata ---
nije da je tekst bas napisan nesto specijalno, ali ako hoces objavi nemam nista protiv...
ako trebas jos neke slikice ili bilo sto, javi...

eladio:
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=234&Itemid=39

:icon_thumright:

Doomsday:
Nego, pitanje praktičnosti radi...  :binkybaby:

Kako ga osigurati protiv krađe, a u slučaju da ga se ostavi na skuteru? Mislim, nije ga lako negdje spremit, nije baš mali kad se složi s obzirom na 'krzno' iznutra i 'airbagove' izvana...  :dontknow:

Gledajući na taj način, praktičnost mu drastično opada...  :laughing7:

marelica:

--- Citat: Doomsday - 10 Listopad, 2006, 19:44:15 ---Nego, pitanje praktičnosti radi...  :binkybaby:

Kako ga osigurati protiv krađe, a u slučaju da ga se ostavi na skuteru? Mislim, nije ga lako negdje spremit, nije baš mali kad se složi s obzirom na 'krzno' iznutra i 'airbagove' izvana...  :dontknow:

Gledajući na taj način, praktičnost mu drastično opada...  :laughing7:

--- Kraj citata ---

dobro pitanje...
ovako, sa prednje doljne strane ima usveni ring od celicne sajle presvucenu gumom tako da termoscud mozes zakljucak negdje napred oko vilice ili gdje ti pase a ne smeta u voznji... koliko se da napipat, sajla je usivena dosta duboko tako da bi trebalo pol prekrivaca izrezat da bi se skinuo...
valjda dovoljno da odvrati "postene" lopove, ako bas neko hoce odnest ce i skuter a ne samo prekrivac...
bdw "airbagovi" imaju ventil npr. kao luftic, dusek ili ti stramac... tako da nije problem ispuhat ni napuhat

filiplatinovicz:
vjerujem da je praktično i toplo ali to meni izgleda kao oni kaputići za pse!  :toothy9:
osobno nosim visoke cipele s termo čarapa i windstopere oxford ispod traperica a u slučaju kiše kišne hlače preko njih. uz bubrežnjak ispod veste, nitro jaknu sa zimskom postavom, windstoper ovratnik i podrukavice te motociklističke rukavice, do 0 C je sasvim zadovoljavajuće... bio ja danas sa spilom preko sljemena do bedekovčine, zaboka i trgovišta pa preko zaprešića do zagreba i sve OK.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju