Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning kymco s50

<< < (18/25) > >>

sanatorium:
to je do kompresije mozes da stavis jaci akumilator pa mozda tako ce da pali

Duje-s50:
a prespojiti cu ga sa kabelima na akumulator od auta pa probat hoce li da pali.  :laughing7:
Jos nisam prominio diznu lamele necu dirat samo cu pogledat a nisam ni prijenos minjao. :toothy11:
Danas mi je ukupno negdi uru ipo radio. Prvo po 15 minuti samo lera ugrij pa ugasi pa nakon pola sata sam ga opet upalio i ostavio 15 minuta u leru i onda sam ga poceo malo "cokat". Cisto sam mu davao gas do 5000okretaja ono samo daj pusti i tako ga malo drzao oko 3000 zbog brze razrade. Neda mi se skuter razradivat voznjom nego cu ga ja malo gasirat u mistu jer mi je prespora razrada za voznju. Sada cu vratiti original variomat sa neoriginalnim valjcicima odnosno stavit cu jos teze 9g od malosia sta su dosle sa multivarom i vratit cu seriske federe na kvacilo da smanjim broj okretaja na kretanju i u voznji.

pralas:

--- Citat: Duje-s50 - 16 Studeni, 2010, 16:37:46 ---a prespojiti cu ga sa kabelima na akumulator od auta pa probat hoce li da pali.  :laughing7:
Jos nisam prominio diznu lamele necu dirat samo cu pogledat a nisam ni prijenos minjao. :toothy11:
Danas mi je ukupno negdi uru ipo radio. Prvo po 15 minuti samo lera ugrij pa ugasi pa nakon pola sata sam ga opet upalio i ostavio 15 minuta u leru i onda sam ga poceo malo "cokat". Cisto sam mu davao gas do 5000okretaja ono samo daj pusti i tako ga malo drzao oko 3000 zbog brze razrade. Neda mi se skuter razradivat voznjom nego cu ga ja malo gasirat u mistu jer mi je prespora razrada za voznju. Sada cu vratiti original variomat sa neoriginalnim valjcicima odnosno stavit cu jos teze 9g od malosia sta su dosle sa multivarom i vratit cu seriske federe na kvacilo da smanjim broj okretaja na kretanju i u voznji.

--- Kraj citata ---
ako ti je ser. karb a pogotovo ser. dizna nemoj se puno voziti dok ne kupis drugu jer ce ti skut cviknuti zbog presiromasne smjese...
koji je karb u pitanju?

Duje-s50:

--- Citat: ivan pralas - 16 Studeni, 2010, 16:47:36 ---ako ti je ser. karb a pogotovo ser. dizna nemoj se puno voziti dok ne kupis drugu jer ce ti skut cviknuti zbog presiromasne smjese...
koji je karb u pitanju?

--- Kraj citata ---
Ne brini se oko toga nije mi prvi put da stavljam jacu termogrupu. Karb je 17mm a dizna je 88 kao sto je napisano i ulio sam jos dec ulja u rezervar polusintetike koja se misa 1 % i sada ukupno imam 4 posto mjehe a i svjecica je bas lijepo crna i masna. Dimi se iz njega ko da vozim kojeg starog dizelasa a lipo sam napisao da mi se neda vozat nego cu ga u mistu razradivat jos jedno ukupno 5 sati pa onda odma na voznju sa pola gasa a druge dizne imam od 90-99.

Crazy Kuree:
puno je 4 %.... 3% je sasvim dovoljno, a za aku od auta, nemoj dugo verglat da nebi spržio alnaser

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju