Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning kymco s50
animatrix:
malo poturpijas cilindar i trebao bi dobiti bolje performanse
Nixa-ST:
duje aj više kupi taj kit (malosi sport 72cmm) pa idemo na crtu :toothy12: 402m
radi usporedbe znaš i sam ,ja iman nekih 70kg i vozim g-runner sp50 :headbang: - sve serijsko (za sada) sa samo RR puvalicom
90km/h po satu koji malo laže
Duje-s50:
Evo update 8)
Kao sto sam rekao anaser sam popravio i sada je palio kao sat na serijali,
ali poceli problemi.
Kod stavljanja kita radilica provjerena besprijekorno iglicasti isto nego mi je klip malo previse plese livo desno jer je onaj bolcen veci zbog sirine klipa i samim time ima vise mista za plesanje. Drugo karike kita mogo skroz spojiti i bilo je problema kod umetanja cly-a jer mi je karika jednostavno ispadala kada sam stavljao cilindar znaci spojile su se 2 kraja karike poslije onoga uzvisenja sto po meni nikako ne bi smilo bit ali ipak sam uspio staviti cly i malo sam vrtio magnet da provjerim jel sve ok silo da ne bi bio raspad sistema i sve je bilo ok. I bio sam sa mehanicarem i on mi je primjetio blokadu na auspuju ja sam mislio da je nema ali ipak je bila pa smo se malo namucili za skinit je jer je zapekla. I sastavio ja samo termogrupu svicu zavida i dodem ja na elektro isti problemi kao da je slaba baterija ja puka odma poludio sta je sada nece jednostavno da upali i ja na kurblu skoro nogu ne slomi kako me je vratio nazad i udrem drugi put po kurbli kad upali. TOTALNO Drugaciji zvuk kresti dere se ajme u leru a ler je bio na minimumu u odnosu sa blokadom aupuha valjda je ona kriva za pojacan zvuk malo sam dao gasa prima sve ok i ugasio odma jer nema plastika sta dovode prisilno hladenje pa da ne bude sta ovo je ionako bio test hoce li upaliti i radio mi je sveukupno 5 sec. Probam ja ponovo na anaser nece umire. i Evo dosa doma pisem i gledam malo kompresiju po upustvu KIT 13.5:1 a serijala 7.2:1
Rijec je o malosi sportu nisam jos diznu niti lamelice prominio ali rekli su mi mnogi da su mi na serijali karbonske i da mi ove od malosia uopce ne pasu a karburatoru je ionako tvornicki 88 dizna pa je bez problema upalio jedino cu prominiti diznu na 94 i vidjeti lamelice da li minjati.
NEGO PITANJE DANA JE ZASTO NECE ANASER da upali. NIJE VALJDA DO KOMPRESIJE????
animatrix:
moguce da je do kompresije, pogotovo sto je kit sa 2 karike. ni anlaseri na nakitanim baotianima nisu veseli kad ih kreses
Crazy Kuree:
Ako ti već nogu otkida, naravno da jest. Moj je jedva vrtio na malossi sportu i to čuješ krug po krug kako se vrti. Možeš jedino ubacit jači akumulator
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju