Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning kymco s50

<< < (19/25) > >>

pralas:

--- Citat: Duje-s50 - 16 Studeni, 2010, 17:08:24 ---Ne brini se oko toga nije mi prvi put da stavljam jacu termogrupu. Karb je 17mm a dizna je 88 kao sto je napisano i ulio sam jos dec ulja u rezervar polusintetike koja se misa 1 % i sada ukupno imam 4 posto mjehe a i svjecica je bas lijepo crna i masna. Dimi se iz njega ko da vozim kojeg starog dizelasa a lipo sam napisao da mi se neda vozat nego cu ga u mistu razradivat jos jedno ukupno 5 sati pa onda odma na voznju sa pola gasa a druge dizne imam od 90-99.

--- Kraj citata ---
a dobro je onda,ja sam mislio da imas neki karb od 12-14mm i neku 70diznu
ali dizna 88 i karb 17 bi trebali biti super za base setup

Duje-s50:

--- Citat: ivan pralas - 16 Studeni, 2010, 17:32:12 ---a dobro je onda,ja sam mislio da imas neki karb od 12-14mm i neku 70diznu
ali dizna 88 i karb 17 bi trebali biti super za base setup

--- Kraj citata ---
Triba jaca moze i sa ovom zalipiti ali treba jaca oko 92-96 sve mi je mmario rekao jer on ima istu masinu i prije slican setup pa tako cu sve raditi kako mi je rekao

pralas:

--- Citat: Duje-s50 - 16 Studeni, 2010, 17:39:09 ---Triba jaca moze i sa ovom zalipiti ali treba jaca oko 92-96 sve mi je mmario rekao jer on ima istu masinu i prije slican setup pa tako cu sve raditi kako mi je rekao

--- Kraj citata ---
nezz,sve zavisi od karba do karba...meni recimo na base setupu,dellorto 17.5 phva ts i dizna 85 radi perfektno...ali vidjet ces i po boji svjecice,trokiranju,gusenju da li je dobra dizna :icon_thumright:
nadam se da ce lijepo ici

Duje-s50:
Anaser potpuno otisa nema odaziva nista vise kada ga spojim bez otpora direkt na bateriju. Lezaj je sigurno otisao a primjetio sam da su i cetkice valjda.
Sada cu ga odnit autoelekricaru da se rijesi.
Vratio sam original variomat sa 9g valjcima i original federe kvacila i sada je moguce vozat krece na 2000rpm i pusta oko 3500 i mogu rec da sam ga vozio ono 2km sa manje od 1/4 gasa i ide ima snage iznendilo me. isa je oko 20 na sat na laganijoj uzbrdici sa tim gasom ima snage. Tio bi mu odma izvadit dusu ali jedva se suzdrzavam  :toothy3:
Diznu nisam niti cu minjat lipo ga ova zaliva tako da nema problema to cu tek kada ga razradim prominit.
Nego kada ga razradim koje valjke da stavljam jer na ustelanoj serijali sa rezom su bili 4.2 koje sada da stavim nakon razrade.

sanatorium:

--- Citat: Duje-s50 - 17 Studeni, 2010, 16:03:39 ---Anaser potpuno otisa nema odaziva nista vise kada ga spojim bez otpora direkt na bateriju. Lezaj je sigurno otisao a primjetio sam da su i cetkice valjda.
Sada cu ga odnit autoelekricaru da se rijesi.
Vratio sam original variomat sa 9g valjcima i original federe kvacila i sada je moguce vozat krece na 2000rpm i pusta oko 3500 i mogu rec da sam ga vozio ono 2km sa manje od 1/4 gasa i ide ima snage iznendilo me. isa je oko 20 na sat na laganijoj uzbrdici sa tim gasom ima snage. Tio bi mu odma izvadit dusu ali jedva se suzdrzavam  :toothy3:
Diznu nisam niti cu minjat lipo ga ova zaliva tako da nema problema to cu tek kada ga razradim prominit.
Nego kada ga razradim koje valjke da stavljam jer na ustelanoj serijali sa rezom su bili 4.2 koje sada da stavim nakon razrade.

--- Kraj citata ---

diznu promeni zbog toga mu je na clan mmario73 zalepio klip za cyl ( on je imao alu cyl ali isto je i za ovaj ) ljepo sam ti objasnio ( privatne poruke ) sto treba da uradis da bi dobio dobro nastelan skut

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju