Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning kymco s50

(1/25) > >>

Duje-s50:
Imam Kymca people S50! Onako nisam zadovoljan s njime jer sam imao motor od 50kubika! Uglavnom mislim stavit kit na njega i ulozit negdi sveukupno 3000kn! Sada ima keinhena 16 ili 17mm ne mogu tocno rec koji ali uglavnom pije mi 5l jer ga deb... u servisu karburator ne znaju ustelat a ja ga necu ni da pogledam premda znam da tribam smanjit diznu na negdi 70 a sada je 80 i svjecica je crna od viska goriva! Uglavnom ide on u dobro brdo sa mojih 100kila 40-50 na sat ovisi o velicini uspona i nije medu sporijima ali na prijasni motor ovo stoji na mistu! Uglavnom sta da stavljam uz malosi kit ja mislim da je sport evo vam link pa vidite! Mislim stavit dellorta 19da ga napoji i jos nesto auspuha vi preporucite sta mi je najpametnije! Inace motor(ups navika :D) skuter je novi niti godinu dana star 3k km na satu!

http://www.malossistore.be/famiglia2.aspx?type=F&MM=MO/KYPE50#&&/wEXAQUDTW9kBQlNTy9LWVBFNTD+m8kM5sxfXGCevJwZOqF9xI/vgw==

walkay:
Nisam nikad vidio taj skuter, pa sad ne znam, jel tvoj ima istu masinu kao i Kymko Super 9! Jel zracno hladen? Kupi kit Malossi Sport 70, karb Dellorto 17.5 barem, neki rezo spuh tipa Leo Vince ZX, i sredi prijenos! Dobit ces stim lagano 80 kmh, cak vise!  :icon_thumright:

Duje-s50:
Je zracno je hladen! vec sada pravac ide 80 sa mojom kilazom ali brdo 40-50! Uvariomat pise da se kao preporucljivo 8.5g stavit kuglice na malosi stranici! Ja sam mislio dela 19mm kit kuglice i centralnu neku oprugu i jos mi ostane nekih 1000kn za auspuh!

kale_malossi:
stari nemoj bacat pare u to..rade uzmi neki polovni skut za 3 soma kuna ..ne isplati se takav tjuning..hvala..=)

SlowRider:
kit, evenutalno karburator, auspuh bez katalizatora i variomat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju