Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning kymco s50

<< < (14/25) > >>

Duje-s50:
Malo sam se zezao oko auspuha posto sam bolestan pa nemogu vozit i dosadno mi je bilo :cekamm: pa sam ovo napravio sa dec ivasola i sa puno volje.

U OVO

AKo neko ima ovaj drzac topa za cijev auspuha za prodat neka mi se javi na pm ili posta u temi jer je moj cijeli iskrivljen i isfrizan i novi bi mi puno znacio
Po vasem misljenu bili trebao ovu udubinu rupu izvlaciti vratiti u tvornicko stanje mislim da li gubim na rezonanciji ista sa ovim???

Duje-s50:
Motor napokon ustelan nije tesko nego neznamo  :toothy11:
4,4g polini valjci.
Vise nego dovoljno sasvim novi zvuk puno vise okretaja i duplo bolje ide. Sutra snimim video pa da vidite kako ide ali napuni pun celer na pravcu bez pardona
80+ ide a sada nisam testirao koliko a i celer laze a sigurnih 80 ide. A ima pola ure sam prominio Uglavnom SKUT SE PREPORODIO  :notworthy:

luna500rr:
Aj snimi pa da vidimo :)

Duje-s50:
Evo video.
Inace napuni cijeli celer bez pardona sve ode skroz u pod dokle god moze kazaljka a sada ne zelim predpostavljati koliko je to da ne bi ostao ocrnjen.  :icon_tongue:
Na videu sam mogao samo do 80 jer sam krecao uz laganu uzbrdicu i nisam imao vise ceste jer je bila guzvara na cesti.
Sada napokon mogu reci da sam zadovoljan i bas se osjeti kako dobro vuce. opcenito onaj video di je brdo napuni 50 startajuci sa istog mjesta ali i sa zaletom mu padne brzina na 50 na jakom brdu kao onome.
Ovaj video je sniman sa istog mista kao i prvi samo nisam mogao snimiti start zakasnila kamera nesto
http://tinypic.com/r/2m3r2us/7

animatrix:
imam dojam da moja luna sa tt-om ide bolje, mislim da nisi ti to jos ustimao, replica bi se trebala vrtit dosta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju