Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning kymco s50
wonderkid:
po zvuku imam osjecaj kao da nije nastelan kako se spada,da bi se moglo jos barem 10% izvuc jos iz njega finesama
Duje-s50:
--- Citat: wonderkid - 26 Rujan, 2010, 22:30:57 ---po zvuku imam osjecaj kao da nije nastelan kako se spada,da bi se moglo jos barem 10% izvuc jos iz njega finesama
--- Kraj citata ---
vasa preporuka???? Znam da bi trebao staviti jos tvrde federe za start koliko mi se cini a jedino sto bi jos mogao staviti lakse valjke a vec su sada na 5g. Nema mi vise sta za nastelat.
Cobra:
Si dirao karb sta,gledao boju svjecice?Ako ti je karburator lose podesen neznam kakav setup mozes imat skut nece ici kako treba.Ja imam na svom role 5,7gr i ide bolje.Tvoj bi trebao ici bolje jer taj stage 6 je jaci od Leo Vince TT i ostalih.
Ev pogledaj
Duje-s50:
--- Citat: Cobra - 27 Rujan, 2010, 11:42:20 ---Si dirao karb sta,gledao boju svjecice?Ako ti je karburator lose podesen neznam kakav setup mozes imat skut nece ici kako treba.Ja imam na svom role 5,7gr i ide bolje.Tvoj bi trebao ici bolje jer taj stage 6 je jaci od Leo Vince TT i ostalih.
Ev pogledaj
--- Kraj citata ---
Tvoj je motor laksi od moga dosta i sam si reka da si laksi od mene. A neznam vozis 60 a ono ko da ides nekih 30 na sat. Ja ovdje ne vidim tocno di je uzbrdo ili nizbrdo a kod mene si mogga jasno vidjeti cestu. Motor je savrseno nastelan a isto me seriska runerica moze zaklati sa malo laksim vozacem.
Kada bi govorio po osjecaju kako ide mogu rec da kada je bio seriski da bi ga osjetio kako ubrzaje a na ovakvome ne osjetim nista samo vidim kako puni celer premda ga brze i bolje napuni od seriskog motora.
Duje-s50:
Jeli ja mogu na skuter recimo staviti jos lakse valjke 4.0g ili 4.5 samo da mi ima bolju akceleraciju ili ce bit prevrtavanje.
Neznam ali vidim da bi mi trebao jos bolje ic a tako mi i svi kazu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju