Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning kymco s50

<< < (15/25) > >>

luna500rr:

--- Citat: animatrix - 07 Listopad, 2010, 15:46:03 ---imam dojam da moja luna sa tt-om ide bolje, mislim da nisi ti to jos ustimao, replica bi se trebala vrtit dosta

--- Kraj citata ---

Imas dobar dojam, ovo bi moralo bolje ici...

Duje-s50:
a isuse di ces vise da vrti?????
Sta da stavim 4g valjke? Nema teorije.
Necu vise ni pokusavat sada cu malosi sport staviti pa cu onda traziti prave valjke a koje da stavim onda ce bit problem ako su sada 4.4g

animatrix:
vidi, pa ne vrijedi ti imat jak auspuh ako ga neces koristiti

Duje-s50:
Evo malo gledam glavu od malosi sporta i stavio sam moju normalnu svicu sa malo produzenom elektrodom. BR8HSA i vidim da ima jos navoja na glavi. Jeli na kit ide duza svicica mislim duza po navoju jer postoji kraci i duzi navoj i naravno koristit cu br9 svicicu toplinske vrijednosti da ne pregrijava. U uputama je preporuka kao iridium svjecica iwf 27 ali necu kupovat svicicu od 150kn LOL. Inace isto mislim DENSO stavit ali eto da se lakse snadete jer ja skoro znam napamet svaku normalnu svicu kako se kodira.

roxyy:

--- Citat: Duje-s50 - 07 Listopad, 2010, 14:46:27 ---Evo video.
Inace napuni cijeli celer bez pardona sve ode skroz u pod dokle god moze kazaljka a sada ne zelim predpostavljati koliko je to da ne bi ostao ocrnjen.  :icon_tongue:
Na videu sam mogao samo do 80 jer sam krecao uz laganu uzbrdicu i nisam imao vise ceste jer je bila guzvara na cesti.
Sada napokon mogu reci da sam zadovoljan i bas se osjeti kako dobro vuce. opcenito onaj video di je brdo napuni 50 startajuci sa istog mjesta ali i sa zaletom mu padne brzina na 50 na jakom brdu kao onome.
Ovaj video je sniman sa istog mista kao i prvi samo nisam mogao snimiti start zakasnila kamera nesto
http://tinypic.com/r/2m3r2us/7

--- Kraj citata ---

moja serijska aprilia ide bolje od ovega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju