Tehnički kutak > Tuning skutera
tuning kymco s50
Duje-s50:
Evo nabavio sam Stage 6 Pro Replica malosi federe(bijeli,zeleni,crveni,plavi) i valjcice(5.1,5.6,6.1,6.6,7.6).
Koje valjcice i koje federe da stavljam jer cu ga sada cipati samo otvorena cesta uz navedeni auspuh.
http://yfrog.com/5uimg1950vj
OVo je slika u upustvima od federa i kod moj je 29 9605 slika skroz doli desno i ovo je za original kvacilo.
Mislio sam bile federe eventualno zelene a sada se mislim kada sam vidio ovo tako da molim za pomoc.
Malo se slabije na slici vidu okretaji a idu 2k,4k,6k,8k,10k rpm
Duje-s50:
http://tinypic.com/r/300721d/4
Evo stavio auspuh i 5.5g valjke. Federi na kvacilu original i centralni feder.
Moram staviti jos lakse valjke to ce biti 5g i staviti cu zelene federe na kvacilo.
Narucio sam multivar i Malosi kelvar pa cu i prominiti centralni feder tako da ubrzava ravnomjerno ali sa auspuhom sam opcenito zadovoljan jer je dobio dosta na snazi. Motor na nekom brdu gubi brzinu ako ides recimo 60 a ako isto brdo ide preko 75 sa zaletom nece usporavat jer su jos preteski valjci. Mnogi su mi rekli da ima puno stelat oko ovoga auspuha sta smjesu karburatora i sta prijenos ali nema uopce problema niti je prejak za serijalu. Sveukupno 3 sata je trajala kompletna montaza i to sam minjao 2 puta valjke a smjesu nisam ni stelao ali mu fali malo zraka.
animatrix:
lakse rolice stavi, ovo je dosta tromo. koja je trenutno dizna u karbu i koji je karb uopce?
Duje-s50:
--- Citat: animatrix - 08 Kolovoz, 2010, 18:18:40 ---lakse rolice stavi, ovo je dosta tromo. koja je trenutno dizna u karbu i koji je karb uopce?
--- Kraj citata ---
Sada je na njemu karb keinhein 17 dizna 88. Znam da je trom u startu jer sam bio lin za zaminit federe staviti tvrde ali zato kada dode do 70 motor bas se razleti na okretaje i samo cupa i brdo mu posli nesmeta niti malo a i vidi se pri kraju snimke kako onda brdo bere. To je za otvorenu cestu napravljen i takav mi i treba za sada. Multivar sam narucio i kada dodem u grad za 3tjedna stavljam njega i stavljam lakse i prave kuglice od 5 grama i zelene federe kvacila i naravno kevlar
Poslije cu oko 11 miseca staviti malosi sport jer mi motor treba dok ne zahladi pa cu se igrat oko njega
ante_f18:
a :dontknow: slike?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju